جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۷ مورد از کل ۷ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگیپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدفریبا محمدیزهرا امام جمعه۲۸ بهمن ۱۳۹۴
بررسی تاثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و اخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشتپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدحسین هادی نژاد ماکرانیزهرا امام جمعه۲۵ شهریور ۱۳۹۴
بررسی اثر روشهای مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنیپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدرسول اسد زادهزهرا امام جمعه۲۵ شهریور ۱۳۹۴
بهینه سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین های بپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدمریم سالک نجاتزهرا امام جمعه۲۵ شهریور ۱۳۹۴
اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی های خوراکی مزارع اطراف شهر زنن با استفاده از روش نوین پلاسمای مایعپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدعلیرضا فتوتمحسن لبافی مزرعه شاهی۱۱ شهریور ۱۳۹۴
بررسی کاربرد روغن هسته انگور در ساختار فیزیکوشیمیایی و خواص حسی و پایداری اسیدهای چرب غیر اشباع در بستنیپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدسمیه شیرازیکرامت اله رضائی تیره شبانکاره۰۳ مهر ۱۳۹۳
تعیین قابلیت کاهش کلسترول ایزوله های اسید لاکتیک جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی و اندازه گیری میزان مقاومت به اسید و صفرا در آنهاپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدسعیده لله زادهزهرا امام جمعه۲۲ شهریور ۱۳۹۲