جستجو در پایاننامهها
عنوان پایاننامه | پردیس/دانشکده | دانشکده / گروه | رشته تحصیلی | مقطع تحصیلی | وضعیت پایان نامه | دانشجو | استاد راهنما | تاریخ دفاع |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آن | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | سیدسعید حسینی | محمدسعید یارمند, فرامرز خدائیان چگنی | ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | |
فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | سارا تربتی | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | |
آبکافت پروتئین های ماهی کیلکای معمولی (Clupeonetta caltriventris caspia) ، به کمک آنزیم های موجود در عصاره انجیر خریزه و بررسی خواص کارکردی آبکافته های آنها | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | فرهاد علوی | ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ | ||
هیدرولیز پروتئین های ماهی کیلکا معمولی ( Clupeonella caltriventris caspia ) ، به کمک آنزیم های موجود در عصاره های کیوی و ساقه ی زیرزمینی زنجبیل و بررسی خصوصیات کارکردی آن ها | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | وحید همتی چینیجانی | محمد صفری | ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ | |
فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | فرشته محمودی | محمدسعید یارمند | ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ | |
بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیایی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | شقایق کشانی دخت | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ | |
بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | فرزانه کریمی زارچی | محسن لبافی مزرعه شاهی | ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ | |
فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | حسن رضاقلی چمسورک | محسن لبافی مزرعه شاهی | ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ | |
بررسی اثر صمغ فارسی و افشره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کف کنندگی و پایداری خامه ی قنادی شیرین | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | پریسا نیک منش | مجید جمشیدیان | ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ | |
تولید نان بربری غنی شده با امگا - ۳ به وسیله دانه بزرک و بررسی خواص نان و رئولوژیک خمیر | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذایی | کارشناسی ارشد | امین صغیر | محمدسعید یارمند | ۲۹ دی ۱۳۹۳ |