جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۳۷ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آنپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدسیدسعید حسینیمحمدسعید یارمند, فرامرز خدائیان چگنی۳۱ شهریور ۱۳۹۴
فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیکپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدسارا تربتیمحمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه۳۰ شهریور ۱۳۹۴
آبکافت پروتئین های ماهی کیلکای معمولی (Clupeonetta caltriventris caspia) ، به کمک آنزیم های موجود در عصاره انجیر خریزه و بررسی خواص کارکردی آبکافته های آنهاپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدفرهاد علوی۲۳ شهریور ۱۳۹۴
هیدرولیز پروتئین های ماهی کیلکا معمولی ( Clupeonella caltriventris caspia ) ، به کمک آنزیم های موجود در عصاره های کیوی و ساقه ی زیرزمینی زنجبیل و بررسی خصوصیات کارکردی آن هاپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدوحید همتی چینیجانیمحمد صفری۱۶ شهریور ۱۳۹۴
فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیکپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدفرشته محمودیمحمدسعید یارمند۱۶ شهریور ۱۳۹۴
بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیاییپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدشقایق کشانی دختمحمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه۱۶ شهریور ۱۳۹۴
بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدفرزانه کریمی زارچیمحسن لبافی مزرعه شاهی۰۹ شهریور ۱۳۹۴
فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدحسن رضاقلی چمسورکمحسن لبافی مزرعه شاهی۱۲ مرداد ۱۳۹۴
بررسی اثر صمغ فارسی و افشره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کف کنندگی و پایداری خامه ی قنادی شیرینپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدپریسا نیک منشمجید جمشیدیان۰۹ خرداد ۱۳۹۴
تولید نان بربری غنی شده با امگا - ۳ به وسیله دانه بزرک و بررسی خواص نان و رئولوژیک خمیرپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی -فناوری تبدیل مواد غذاییکارشناسی ارشدامین صغیرمحمدسعید یارمند۲۹ دی ۱۳۹۳