محمد صفری
آخرین بهروزرسانی
۲۱ تیر ۱۳۹۹
فعالیتها
-
شناسایی پروبیوتیک¬های موجود در محتویات ایلئوم مهم¬ترین نژادهای مرغ¬های بومی ایران
-استاد راهنما
-
اثر روش های مختلف استخراج بر روی میزان و تنوع ترکیبات پلی فتولی قابل استحصال از میوه ی کنار
-استاد راهنما
-
مطالعه اثر پری بیوتیک اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) در ماست پروبیوتیک
-استاد راهنما
-
عنوان رساله: نوشیدنی تخمیری از شیر پسته و آب پنیر با استفاده از استارتر کفیر
-استاد راهنما
-
هیدرولیز پروتئین های ماهی کیلکا معمولی ( Clupeonella caltriventris caspia ) ، به کمک آنزیم های موجود در عصاره های کیوی و ساقه ی زیرزمینی زنجبیل و بررسی خصوصیات کارکردی آن ها
-استاد راهنما
-
بهینه سازی تولید اسید لینولئیک کونژوگه ( CLA) در آب پنیر و شیر پس چرخ
-استاد راهنما
-
تثبیت آنزیم آلفا-آمیلاز مقاوم به حرارت با روش CLEAs با هدف تهیه شربت گلوکز
-استاد راهنما
-
خالص سازی اسید اولئیک از روغن کلزا به روش کمپلکس کردن با اوره
-استاد راهنما
-
بررسی فرایند تقطیر اسمزی در تغلیظ آب گریپ فروت
-استاد راهنما
-
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
-استاد راهنما