جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۲۹ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
تعیین ارزش غذایی، تجزیه پذیری شکمبه‏ای و قابلیت هضم روده‏ای یونجه سیلو شده با تانن استخراج شده از پوسته گردو، پوسته پسته و برگ اکالیپتوس بایا بدون اسیدفرمیکپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدفاطمه رفیعی رودپشتیکامران رضا یزدی, مهدی دهقان بنادکی۰۸ بهمن ۱۳۹۳
مقایسه برخی راهکارهای تغذیه‏ای جلوگیری از تنش گرمایی در جوجه‏های گوشتیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدحبیب خیری بلوک اباد۳۰ شهریور ۱۳۹۳
مطالعه تأثیر مکمل ال - کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاینپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدامیرعباس کاوهحسین مروج, کامران رضا یزدی۲۵ شهریور ۱۳۹۳
تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل متابولیسم جو با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیرهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدرسول اکبریحسین مروج, کامران رضا یزدی۲۳ بهمن ۱۳۹۲
بررسی اثر سطوح مختلف ویناس بر عملکرد بزغاله­های مهابادیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدکبری پوراسداستمالابوالفضل زالی, مهدی گنج خانلو۰۹ بهمن ۱۳۹۲
تعیین معادلات پیش بینی‏انرژی قابل متابولیسم برخی سویه‏های گندم با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیرهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدجمشید نورقدیمیحسین مروج۱۴ دی ۱۳۹۲
تاثیر ۶- فیتاز در نیاز عنصر روی جوجه‏های گوشتیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدمعصومه عوض خانلومجتبی زاغری, مهدی گنج خانلو۱۳ آذر ۱۳۹۲
اثرات سطوح مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی جوجه‏های گوشتیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدسجاد صیادیابوالفضل زالی۳۱ شهریور ۱۳۹۲
تعیین سطح مناسب ویناس در خوراک مرغ‏های تخم‏گذارپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدفرزانه ستاری نجف آبادیابوالفضل زالی, حسین مروج۳۱ شهریور ۱۳۹۲
مطالعه اثرات برخی از افزودنی‏های میکروبی بر کیفیت و ارزش غذایی ذرت علوفه‏ای سیلو شدهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی- تغذیه دامکارشناسی ارشدمرضیه صابریکامران رضا یزدی۳۰ شهریور ۱۳۹۲