عنوان پایان‌نامه

تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل متابولیسم جو با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره



    دانشجو در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل متابولیسم جو با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شماره ثبت: 5851;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 62854
    تاریخ دفاع
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۲

    چکیده این تحقیق به منظور تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای نیتروژن (AMEn) در 11 رقم جو رایج (والفجر، کارون، بهمن، ارس، دشت، افضل، زرجو، کویر، ریحانی، ماکویی و یوسف ) در استان البرز انجام شد. کلیه این ارقام از لحاظ تجزیه تقریبی، نشاسته، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. این نتایج نشان داد بیشترین ضریب تغییرات مربوط به چربی خام (5/25) و همچنین کمترین ضریب تغییرات مربوط به عصاره عاری از نیتروژن (2/4) بود. اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز با نشانگر اکسید کروم بر روی خروس¬های بالغ ردایلند قرمز صورت گرفت. جیره پایه در این تحقیق شامل ذرت، کنجاله سویا بود و در هر یک از جیره¬های آزمایشی از 30 درصد جو به عنوان جایگزین ذرت و سویا استفاده شد. نتایج حاصل از رگرسیون چندگانه نشان داد که نشاسته برای معادله تخمین انرژی قابل سوخت و ساز مناسب¬تر از سایر متغیرها می¬باشد. معادله پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز بر اساس ترکیب شیمیایی به صورت زیر می¬باشد
    Abstract
    This study was carried out to determine regression equations for prediction of apparent metabolizable energy value corrected for zero nitrogen retention(AMEn) using 11 barley cultivar (valfajr, Karon, Bahman, Aras, Dasht, Afzal, Zarjo, Kavir, Reihani, Makui and Yousef) the seeds obtain from Alborz province, Iran. All of the cultivar was analyzed base on proximat analysis, starch, NDF and ADF. Result showed EE and NFE is related to the most (25.5) and lowest (4.2) CV, respectively. The metabolizable energy was Measured on adult roosters using Chromic Oxide marker. The experimental diets were composed of 30% of test sample and the remaining 70% was a combination of other ingredients held constant across diets. The result of multiple regression equations was shown that starch is the best factors for prediction of AMEn. The equation for prediction of AMEn based on chemical composition was: AMEn barley ( kcal/kg of DM ) = 52 × Starch (R2=98.3% , P<0.000)