جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۵ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
اثر تعداد دفعات خوراک و مکمل امگا ? بر سطح گلوکز خون و انسولین در بزغاله های مهابادیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدمسیح کاشفی نیشابوریابوالفضل زالی۲۹ شهریور ۱۳۹۵
کپسوله کردن منابع کربوهیدراتی (جو، ذرت) و پروتئینی (سویا، کلزا)، تعیین قابلیت هضم و میزان محافظت به روش کیسه گذاری در گاوها و روش آزمایشگاهیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدسحر کریمی ازندریانیمهدی گنج خانلو۲۹ شهریور ۱۳۹۵
‌‌تأثیر سطوح مختلف رطوبت، افزودن فرمالدهید و اسید آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی خوراک مخلوط (TMR) گاو شیریپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدپگاه قره خانیمهدی دهقان بنادکی۲۹ شهریور ۱۳۹۵
ا ثر نسبت علوفه به کنسانتره در جیره‌های بر پایه ذرت سیلو شده بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیردهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدداود بهرامیابوالفضل زالی, مهدی گنج خانلو۲۸ شهریور ۱۳۹۵
مطالعه اثر جایگزینی بخشی از نشاسته جیره با اسیدهای چرب اشباع یا اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری بر عملکرد تولیدی، تخمیرات شکمبه ای و فراسنجه های خونی در گاوهای شیردهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدبختیار بابائیمهدی دهقان بنادکی۲۰ تیر ۱۳۹۵
مطالعه اثرات سطوح مختلف محصول فرعی کارخانجات لبنی بر عملکرد دوره پایانی و کیفیت لاشه گوساله‌های نر پرواری هلشتاینپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدسیداحمد حسینیابوالفضل زالی۱۹ اسفند ۱۳۹۴
استفاده از صدف معدنی به عنوان مکمل کلسیمی در تغذیه نشخوارکنندگانپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدسمیرا شهبازی چلهکامران رضا یزدی۲۵ بهمن ۱۳۹۴
اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع ضروری در سطوح کم و زیاد نشاسته جیره بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله­های پرواری هلشتاینپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدشاهپور خیرآبادیمهدی دهقان بنادکی۲۱ بهمن ۱۳۹۴
اثر تعداد دفعات خوراک و مکمل چربی بر سطح گلوکز خون و مقاومت به انسولین و عملکرد رشد در بزغاله های مهابادیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدسارا عطائی نظریمهدی گنج خانلو۳۰ شهریور ۱۳۹۴
مطالعه اثر افزودن برخی از اسیدهای آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی جیره کاملا مخلوط شده (TMR) گاوهای شیرده با سطوح مختلف ذرت سیلو شده و تفاله چغندر قندپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم دامی - تغذیه نشخوارکنندگانکارشناسی ارشدپروانه دهقانی زادهکامران رضا یزدی, مهدی دهقان بنادکی۲۹ شهریور ۱۳۹۴