جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۳۷ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
بررسی امکان تولید ریبوفلاوین با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus Subtilis ) در شرایط Batch با به کارگیری عصاره سبوس برنج و هیدولیزات آنزیمی ملاسپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDمرجان اورعیسیدهادی رضوی, فرامرز خدائیان چگنی۱۰ آبان ۱۳۹۶
بررسی تولید فیلم نانوکامپوزیت شبکه ای رنگی برپایه پلی وینیل الکل با استفاده از نانو کریستال های سلولز و رنگ کانتاگزانتینپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDمیلاد روحی لنگرودیسیدهادی رضوی, سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی۱۸ دی ۱۳۹۵
بررسی امکان درون پوشانی رنگ کانتاگزانتین طبیعی با نیوزوم و پرونیوزومپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDمریم رواقیسیدهادی رضوی۲۸ تیر ۱۳۹۵
بهینه سازی تولید آنزیم فیتاز توسط Bacillus subtillis در سامانه تخمیر غوطه وریپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDکریم راکی سلیمی۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریل آمید و ویزگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیمپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDفرناز دستمالچیمحسن لبافی مزرعه شاهی, سیدهادی رضوی۳۰ آبان ۱۳۹۴
تولید نانوذرات ضدمیکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمدپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDمرجان نوریسیدهادی رضوی, فرامرز خدائیان چگنی۱۹ مرداد ۱۳۹۴
تولید ، تعیین خصوصیات و خالص سازی پپتیدهای زیست فعال از پروتئین های ضایعات گوجه فرنگی با استفاده از سامانه تخمیر یپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDعلی مویدی۱۹ مرداد ۱۳۹۴
بررسی افلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیرپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییدکتری تخصصی PhDفرزانه انصاریکرامت اله رضائی تیره شبانکاره, فرامرز خدائیان چگنی۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴
تولید ماست سیمبیوتیک با استفاده از فیبرو پکتین استخراج شده از بالنگپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییکارشناسی ارشدمریم علینقی پورنجف ابادیفرامرز خدائیان چگنی, حسین کیانی۲۸ بهمن ۱۳۹۳
بهینه سازی تولید کفیران از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی به روش Response Surface Methodoligyپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی - بیوتکنولوژی غذاییکارشناسی ارشدسحر زنگنهفرامرز خدائیان چگنی۲۹ شهریور ۱۳۹۳