فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغ | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | مهشاد نسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی, سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی | ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ |
آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | زهرا امیرشقاقی | کرامت اله رضائی تیره شبانکاره | ۱۱ تیر ۱۳۹۶ |
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | حسین کزازی | فرامرز خدائیان چگنی | ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ |
بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاو | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | نوشین اقبال | محمدسعید یارمند | ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ |
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | مریم طهماسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی | ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ |
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | مینا فرضی | محمد صفری, محمدسعید یارمند | ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ |
تعیین مشخصات هیدروژل پروتئینی درهم تنیده شده و بارگذاری شده با نیوزوم | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذایی | کارشناسی ارشد | | آرش آبائی | اشکان مددلو | ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ |
بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگی | پردیس بین المللی ارس | کشاورزی و منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | | فریبا محمدی | زهرا امام جمعه | ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ |
دستکاری آهنگ رهایش کافئین از هیدروژل حرارتی پروتئین های آب پنیر | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذایی | کارشناسی ارشد | | حدیثه زندرجبی | اشکان مددلو | ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ |
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | | محبوبه فضایلی | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ |