جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰۴ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمهشاد نسبیمحسن لبافی مزرعه شاهی, سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی۲۶ شهریور ۱۳۹۶
آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آنپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذاییدکتری تخصصی PhDزهرا امیرشقاقیکرامت اله رضائی تیره شبانکاره۱۱ تیر ۱۳۹۶
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیرانپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذاییدکتری تخصصی PhDحسین کزازیفرامرز خدائیان چگنی۳۰ بهمن ۱۳۹۵
بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاوپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذاییدکتری تخصصی PhDنوشین اقبالمحمدسعید یارمند۲۹ شهریور ۱۳۹۵
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمریم طهماسبیمحسن لبافی مزرعه شاهی۲۴ شهریور ۱۳۹۵
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایشپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمینا فرضیمحمد صفری, محمدسعید یارمند۲۴ اسفند ۱۳۹۴
تعیین مشخصات هیدروژل پروتئینی درهم تنیده شده و بارگذاری شده با نیوزومپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذاییکارشناسی ارشدآرش آبائیاشکان مددلو۲۸ بهمن ۱۳۹۴
بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگیپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذاییکارشناسی ارشدفریبا محمدیزهرا امام جمعه۲۸ بهمن ۱۳۹۴
دستکاری آهنگ رهایش کافئین از هیدروژل حرارتی پروتئین های آب پنیرپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذاییکارشناسی ارشدحدیثه زندرجبیاشکان مددلو۱۲ بهمن ۱۳۹۴
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمحبوبه فضایلیمحمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه۰۵ بهمن ۱۳۹۴