جستجو در پایاننامهها
عنوان پایاننامه | پردیس/دانشکده | دانشکده / گروه | رشته تحصیلی | مقطع تحصیلی | وضعیت پایان نامه | دانشجو | استاد راهنما | تاریخ دفاع |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغ | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مهشاد نسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی, سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی | ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | |
آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | زهرا امیرشقاقی | کرامت اله رضائی تیره شبانکاره | ۱۱ تیر ۱۳۹۶ | |
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | حسین کزازی | فرامرز خدائیان چگنی | ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ | |
بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاو | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | نوشین اقبال | محمدسعید یارمند | ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | |
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مریم طهماسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی | ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | |
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مینا فرضی | محمد صفری, محمدسعید یارمند | ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | |
تعیین مشخصات هیدروژل پروتئینی درهم تنیده شده و بارگذاری شده با نیوزوم | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذایی | کارشناسی ارشد | آرش آبائی | اشکان مددلو | ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | |
بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگی | پردیس بین المللی ارس | کشاورزی و منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | فریبا محمدی | زهرا امام جمعه | ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | |
دستکاری آهنگ رهایش کافئین از هیدروژل حرارتی پروتئین های آب پنیر | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- علوم موادغذایی | کارشناسی ارشد | حدیثه زندرجبی | اشکان مددلو | ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | |
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | محبوبه فضایلی | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ |