جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۶ مورد از کل ۶ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
کاربرد سبوس برنج تخمیری (لاکتیکی) در کیکپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدحسین مرتضی زادهسیدهادی رضوی۰۲ آذر ۱۳۹۵
بررسی خواص کارکردی، فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی پودر پیاز تولید شده با استفاده از خشک کن پاششیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدحسن کیوانلو شهرستانکیغلامرضا عسگری, زینب السادات ابراهیم زاده موسوی۳۱ شهریور ۱۳۹۵
بررسی اثر لئوکونوستوک مزنتروئیدس بر روی ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنیپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدفریبرز آقاجان پور وشکیسیدهادی رضوی, فرامرز خدائیان چگنی۲۷ شهریور ۱۳۹۵
بررسی امکان تولید نوشیدنی تخمیری حاصل از کنسانتره و تفاله زرشک با به کارگیری سوش های لاکتیکی L.plantarum , L.acidophilusپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدنسرین عسگریسیدهادی رضوی, زینب السادات ابراهیم زاده موسوی۲۷ شهریور ۱۳۹۵
تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هویجپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدفاطمه مظفریفرامرز خدائیان چگنی۲۱ شهریور ۱۳۹۵
بهبود فرآیند استخراج ترکیبات پلی فنلی از زرشک به کمک روش تخمیر با بستر جامدپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده‌ مهندسی و فناوری کشاورزیعلوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذاییکارشناسی ارشدالهام رخشیسیدهادی رضوی, زینب السادات ابراهیم زاده موسوی۰۵ اسفند ۱۳۹۴