جستجو در پایاننامهها
نمایش ۱ تا ۵ مورد از کل ۵ مورد.
عنوان پایاننامه | پردیس/دانشکده | دانشکده / گروه | رشته تحصیلی | مقطع تحصیلی | وضعیت پایان نامه | دانشجو | استاد راهنما | تاریخ دفاع |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغ | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مهشاد نسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی, سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی | ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | |
بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاو | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | نوشین اقبال | محمدسعید یارمند | ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | |
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مریم طهماسبی | محسن لبافی مزرعه شاهی | ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | |
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | مینا فرضی | محمد صفری, محمدسعید یارمند | ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | |
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - فناوری تبدیل مواد غذایی | دکتری تخصصی PhD | محبوبه فضایلی | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ |