مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال مجهز به مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | نرجس ملک جانی | زهرا امام جمعه | ۱۰ تیر ۱۳۹۶ |
بهینهسازی تولید نانوکامپوزیتهای بیوپلیمری برای بستهبندی اتمسفر تغییر یافته | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | مرجان شرافتی | سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی, زهرا امام جمعه | ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ |
مدل سازی فرایند انجماد فرآوردههای تخم مرغ با استفاده از روش عددی حجم محدود | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | سعید داداشی | سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی | ۱۷ مهر ۱۳۹۵ |
بهینه سازی فرمولاسیون غذا-دارو (Medical Food ) بر پایه ماست با ویژگی های کیفی مطلوب با استفاده از مدلسازی الگوریتم ژنتیک | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | هما بهمدی | محمدسعید یارمند, زهرا امام جمعه | ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ |
مدلسازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | زهرا مهدی زاده برزکی | زهرا امام جمعه | ۲۷ تیر ۱۳۹۵ |
مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | پرنگ نیک مرام | سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی, زهرا امام جمعه | ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ |
طراحی فرآیند استخراج آبی روغن از بادام کوهی و مقایسه شاخصهای کیفی روغن استخراج شده در چند روش پیشرفته استخراج | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | علوم و مهندسی صنایع غذائی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | دکتری تخصصی PhD | | محمد بلوردی | کرامت اله رضائی تیره شبانکاره | ۱۰ تیر ۱۳۹۴ |
تولید پوشش خوراکی با استفاده از شیره درخت بنه (Pistacia Atlantica) و بررسی اثر نانوذرات برخواص رئولوژیکی و مکانیکی آن | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | | احمد کرمی نیا | سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی | ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ |
بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات آنتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | | مریم میرزائی | زهرا امام جمعه | ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ |
اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر معلق سازی دانه ریحان در نوشیدنیهای فراسودمند | پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی | دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی | مهندسی کشاورزی -علوم و صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | | عباس خالقی | سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی, حسین کیانی | ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ |