جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲ مورد از کل ۲ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره حاصله از میوه عنابپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- بیوتکنولوژی غذاییکارشناسی ارشدافسانه خسرونیازهرا امام جمعه۱۹ بهمن ۱۳۹۲
بررسی اثر خمیر ترش لاکتیکی گندم و جو بطور همزمان(لاکتوباسیلوس پلانتاروم,لاکتوباسیلوس کازئی,لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر روی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیک و شیمیایی نان های بربریپردیس بین المللی ارسکشاورزی و منابع طبیعیمهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی- بیوتکنولوژی غذاییکارشناسی ارشدمهسا احمدیسیدهادی رضوی۳۱ شهریور ۱۳۹۲