عنوان پایان‌نامه

چگونگی پایداری کنترل سلول فلوتاسیون آزمایشگاهی و بهینه سازثی متغیرهای داخلی آن



    دانشجو در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۸۶ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "چگونگی پایداری کنترل سلول فلوتاسیون آزمایشگاهی و بهینه سازثی متغیرهای داخلی آن" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه پردیس 2 فنی شماره ثبت: 1355;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 37689
    تاریخ دفاع
    ۲۹ بهمن ۱۳۸۶
    استاد راهنما
    محمد نوع پرست

    صنعت فرآوری مواد معدنی در دو دهه اخیر، شاهد پیشرفتهای چشمگیری بوده است که بی شک سلول ستونی یکی از بارزترین آنها می باشد. کارآئی این دستگاه وابسته به شرایط کنترلی آن می باشد. که وجود پارامترهای متعدد در فرآیند کنترل سلول فلوتاسیون ستونی موجب شده که کنترل فلوتاسیون ستونی، یکی از پیچیده ترین فرآیندهای کنترلی در صنعت فرآوری گردد. در این تحقیق ابتدا نگاهی اجمالی بر فرآیندهای کنترلی و کاربرد آنها در سلول فلوتاسیون شده است. پس از مشخص شدن پارامترهای تاثیرگذار در فرآیند کنترل ستون در فصل دوم به مسائل مکانیکی و کنترلی سلول فلوتاسیون دانشکده فنی پرداخته شده است که نهایتاً منجر به ساخت یک سیستم کنترلی که قابلیت کنترل دو بدنه ستون را دارا می باشد، گردید. استفاده از پردازش تصویر امروزه بعنوان روشی که می تواند شرایط پایداری کنترل و بررسی عوامل مؤثر در فلوتاسیون مورد توجه قرار گرفت. در فصل سوم موارد استفاده و نحوه بکارگیری پردازش تصویر در فلوتاسیون برای دو بخش کف و جمع آوری بیان شده است. با توجه به آنکه آنچه در زون کف فلوتاسیون بدست می آید حاصل فرآیندهای انجام شده در زون جمع آوری است لذا استفاده از روشهای پردازش تصویر می تواند در جهت بهبود شرایط کنترلی در زون جمع آوری مفید باشد. با این حال بعلت شرایط موجود، موارد کاربردی از پردازش تصویر در این بخش گزارش نشده است. با آزمایشات انجام شده در این پایان نامه دو روش جدید برای بدست آوردن قطر حباب و درصد جامد بوسیله پردازش تصویر ارائه شد که تا حد بسیار بالایی قابل قبول می باشند. با بکارگیری این دو روش بازنگری جامعی بر معادلات و روابط ارائه شده در فلوتاسیون ستونی انجام داد و در جهت بهینه کردن و پایداری فرآیند مدلهای جدیدی ارائه شود.
    Abstract
    In this investigation, a new technique is explained to bubble size measurement. Bubbles are detected in the vast solid content- from 2% to 30%- in the real flotation circulate by this method. The extracted images are processed manually for determining bubble size. Advantage of nonvasion methods such as having interaction effects on the bubble size and benefit of invasion methods such as application in the three phases, can be achieved by this method