عنوان پایان‌نامه

تاثیر موفقیت انتقال تکنولوژی بر عملکرد سازمانی تحقیق پیرامون صنایع غذائی ایران



    دانشجو در تاریخ ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "تاثیر موفقیت انتقال تکنولوژی بر عملکرد سازمانی تحقیق پیرامون صنایع غذائی ایران" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 58299
    تاریخ دفاع
    ۰۷ اسفند ۱۳۹۰
    دانشجو
    محسن سالمی
    استاد راهنما
    منوچهر انصاری

    انتقال تکنولوژی فرایندی است که برای کاربرد و استفاده گسترده از تکنولوژی توسط یک یا چند کاربرضروری است. انتقال تکنولوژی خود از شیوه های متعددی تشکیل یافته است و می توان آن را عمده ترین شیوه اکتساب تکنولوژی دانست، پس با توجه به اهمیت مبحث انتقال در عملکرد سازمانی و برای کسب مزیت رقابتی، نحوه افزایش انعطاف پذیری سیستم های تولیدی و خدماتی به وسیله تکنولوژی، نحوه تعامل ساختارهای سازمانی با تغییر تکنولوژیک و زمان استفاده و عدم استفاده از تکنولوژی را بررسی می کند. . در این تحقیق براساس نیاز و مسئله تحقیق تاثیر موفقیت انتقال تکنولوژی بر عملکرد سازمانی مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه آماری تحقیق مدیران و کارشناسان صنایع غذایی هستند و نمونه گیری از 124 نفر انجام شده است. روش مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل اطلاعات توصیفی-همبستگی است. براساس نتایج بدست آمده از تحقیق مشخص گردید موفقیت انتقال تکنولوژی بر عملکرد سازمانی تاثیر مثبت دارد
    Abstract
    Technology transfer is an essential process for extensive use of technology by one or more users. Technology transfer itself is obtained by several means and can be considered as the most important way of acquiring technology. Therefore, as per the importance of transfer of technology in organizational performance and in order to reach a competitive advantage, the way of increasing flexibility of production systems and services by technology, the way of interaction of organizational infrastructure by changing technology and timing of use of proper technology or not using technology are studied. Due to necessity for a research problem, this dissertation studies the effect of technology transfer success on organizational performance. The statistical population of research selects 124 persons among managers and experts in food industries. The descriptive – correlation method is used for analytical information. As per results obtained from this research, success of transfer of technology is proven to have a positive effect on organizational performance.