عنوان پایان‌نامه

شناسایی و بررسی عوامل توسعه فن آوری نانو در بخش صنایع غذایی مورد کاوی : استان خراسان رضوی



    دانشجو در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "شناسایی و بررسی عوامل توسعه فن آوری نانو در بخش صنایع غذایی مورد کاوی : استان خراسان رضوی" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 52129
    تاریخ دفاع
    ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
    دانشجو
    فروغ نامجو
    استاد راهنما
    منوچهر انصاری

    چکیده تحقیق حرکت به سوی جامعههای مبتنی بر دانش مقوله‏ای است که امروزه در همه جا مورد بحث واقع می‏شود. ظهور و بروز فناوری اطلاعات و ارتباطات و نفوذ آن به تمامی ابعاد زندگی بشر، پارادایم‏های جدیدی را پیش روی همگان قرار داده و زندگی بشر را متحول ساخته است. سازمانها نیز از این امر مستثنی نبوده و در همین راستا دچار تغییرات و تحولات زیادی شده‏اند. سازمانها نیز در عصر تحولات روزافزون و شتابان، به منظور کسب مزیت رقابتی و جهت ادامه بقا و حیات و مقابله با شرایط متغیر محیطی، به استفاده از فناوری های نوین رو آورده‏اند. فناوری نانو به عنوان یکی از آخرین فناوری های مطرح شده در همین راستا به کمک سازمانها و بشریت آمده است. علت ایجاد این نگرش به دلیل انتقال و حرکت سیستمهای اقتصادی مبتنی بر صنعت به سوی فناوری نانو و توسعه اقتصاد دانش محور است. با توجه به مطالب فوق و به خاطر هزینه و زمانبر بودن توسعه فناوری نانو در سازمان ها نیاز به مدلی جهت موفقیت بکارگیری احساس می شد. در این تحقیق براساس نیاز و مسئله تحقیق شناسایی و بررسی عوامل توسعه فن آوری نانو در بخش صنایع غذایی مورد کاوی: استان خراسان رضوی ارائه شده است. جامعه آماری تحقیق مدیران و کارشناسان در صنایع غذایی استان بوده و نمونه گیری از 124 نفر انجام شده است. روش مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل اطلاعات توصیفی-پیمایشی بوده است. براساس نتایج بدست آمده از تحقیق مشخص گردید عوامل بعد نگاشت فناوری نانو، منابع انسانی متخصص، سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه، آموزش مناسب، اطلاع رسانی، نظارت و ثبات سیاسی، جلب مشارکت، زیر ساخت به عنوان عوامل موثر بر توسعه فناوری نانو است. واژگان کلیدی: فناوری نانو، فناوری نوین، نگاشت فناوری، صنایع غذایی
    Abstract
    Abstract Orientation towards the knowledge-based societies is the topic discussed everywhere nowadays. The appearance¬¬¬ of information and communications technology as well as their influence on all the dimensions of human’s life has faced people with new paradigms and have changed human’s life. The organizations are not excluded from this challenge and they also have encountered with great changes and transformations. In the age of accelerating and ever-increasing changes, the organizations also have oriented towards modern technologies for achieving priority in competitions and survival as well as confronting with environmental variable conditions. Nano technology as the most recent technology has emerged to assist organizations and humanity.The factor of such attitude appearance is the transfer and movement of industry-based economical systems towards Nano¬technology¬ and knowledge-oriented economy. Considering the abovementioned matters and because of the cost and time taking of Nano¬technology development in organizations, there is a need for a model to achieve success in this regard. In this research paper, the case research in Khorasan Razavi province has been presented on the basis of the need and the subject of research which is the Identification and Analysis of the Factors Effective on Nano Technology Development in Food Industries Sector. The statistic universe of the research is the managers and experts in the food industries throughout the province and sampling has been conducted on 124 individuals. The method employed for data analysis is descriptive-survey research. According to the results obtained from the research, it is evident that the factors of Nano¬technology mapping, specialist human resources, investment in research and development sector, appropriate education,¬information supply, political supervision and stability, absorption of partnership, and infrastructure as the effective factors on Nano-technology. Key words: Nano technolog