عنوان پایان‌نامه

بررسی و الویت بندی مولفه های ارزش ویژه نام تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان در تهران



    دانشجو در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "بررسی و الویت بندی مولفه های ارزش ویژه نام تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان در تهران" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 62047
    تاریخ دفاع
    ۲۶ شهریور ۱۳۹۲
    استاد راهنما
    هاشم آقازاده

    هزینه معرفی یک نام تجاری جدید در ایران علی‌رغم اینکه میزان دانش و آگاهی مؤسسات ایرانی از بازاریابی نسبت به کشورهای توسعه یافته کمتر است‌، ‌‌رو به افزایش است اما این سرمایه گذاری‌ها لزوماً موفقیت آن نام تجاری در بازار را تضمین نمی‌کند. پس نکته‌ای که تولید‌کنندگان و صاحبان کسب و کار‌های نوپا دائم به آن اشاره می‌کنند این است که چه فعالیت‌هایی را می‌توان برای بالا بردن ارزش نام تجاری کسب و کار خود انجام دهیم و این فعالیت‌ها به ترتیب اهمیت چگونه است. در این پایان نامه به شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر ارزش ویژه نام و نشان تجاری پرداخته شده است، از بین روش های ارزش گذاری نام و نشان تجاری از مدل آکر استفاده شد و نوع تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی می باشد که در آن از روش نمونه گیری خوشه ای 300 پرسش نامه در چهار ناحیه شمال، جنوب، شرق و غرب در دو نوبت صبح و بعدازظهر در فروشگاه های شهروند پخش گردید. که در آن برای سنجش فرضیه های تحقیق از آزمون t استفاده شد. فرضیه سوم تحقیق یعنی تداعی از نام و نشان تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان تهرانی بالا (بالاتر از میانگین طیف لیکرت) ارزیابی شد فرضیه چهارم تحقیق مبنی بر کیفیت ادراک شده از نام و نشان تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان تهرانی بالا (بالاتر از میانگین طیف لیکرت) ارزیابی شد. ولی فرضیه دوم تحقیق یعنی میزان آگاهی از نام ونشان تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان تهرانی پایین (پایین تر از متوسط) و فرضیه پنجم تحقیق یعنی میزان وفاداری به نام تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان پایین (پایین تر از متوسط) ارزیابی شد. در مورد عدم یکسان بودن اولویت های عوامل موثر بر ارزش ویژه نام و نشان تجاری از آزمون فریدمن استفاده شد که در آن فرضیه مؤلفه های ارزش ویژه نام و نشان تجاری محصولات گوشتی انجمادی کاله از دیدگاه مصرف کنندگان تهرانی از رتبه یکسانی برخوردار نیست، پذیرفته شد و با توجه به میانگین نمره طیف لیکرت پاسخ دهندگان به ترتیب هویت تام ونشان تجاری ، کیفیت ادراکی از نام و نشان تجاری ، آگاهی از نام و نشان تجاری و وفاداری به نام و نشان تجاری قرار گرفتند . واژگان کلیدی: نام و نشان تجاری‌، ‌‌ارزش ویژه نام و نشان تجاری‌، ‌‌روش‌های ارزش گذاری نام و نشان تجاری
    Abstract
    Despite the fact that the rate of knowledge and awareness of Iranian institutes towards marketing is less than that of the developed countries ,the cost of presenting a new commercial brand in Iran is increasing; but ,this investment does not necessarily guarantee the success of the commercial brand in the market. Therefore , the point that the producers and bearers of the newly –established businesses always refer to is that which activities could we do for promoting the value of our business’s commercial brand ? ;and how are these activities in importance order? In this thesis the recognition and priority of the effective factors upon the special value of commercial brand have been studied; among the assessment methods of the commercial brand , Acker’s model has been used and the research is of the type descriptive-survey method in which by cluster sample method 300 questionnaires have been distributed in four Northern ,Southern ,Eastern and Western districts at Shahrvand department stores in morning and afternoon; in which the T Test has been used in order to assessment of the research hypothesis. The third hypothesis of the research i.e. the association of commercial brand of Kale frizzed meat products from Tehran ‘s consumers’ point of views has been evaluated high (higher than Lickert’s scale); the forth hypothesis of the research based on the perceived quality of the commercial brand of Kale frizzed meat products from Tehran’s consumers’ point of views has been assessed high (higher than Lickert’s scale).But, the first hypothesis of the research namely the rate of fidelity towards the commercial brand of Kale frizzed meat products from Tehran ‘s consumers’ point of views(less than the average) and the second hypothesis of the research i.e. the rate of fidelity towards the commercial brand of Kale frizzed meat products from consumers’ point of views(less than the average) have been evaluated .Concerning inequality of the priorities of t