عنوان پایاننامه
بررسی و تحلیل رفتار کارآفرینانه در دانشجویان دانشکده های کشاورزی استان کرمان
- رشته تحصیلی
- مهندسی کشاورزی - آموزش کشاورزی
- مقطع تحصیلی
- کارشناسی ارشد
- محل دفاع
- کتابخانه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شماره ثبت: 5873;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 66500
- تاریخ دفاع
- ۲۹ بهمن ۱۳۹۲
- دانشجو
- امیر افضلی گروه
- استاد راهنما
- سیدمحمود حسینی
- چکیده
- در محیط پویا و متحول امروزی، افراد نیازمند شناسایی مداوم و پیوسته¬یفرصتهای، نوآوری و توانمندسازی در جهت پیشرفت خود هستند. این امر در میان دانشجویان که نیروی کار و سرمایه انسانی هر کشور محسوب میشوند ضرورت بیشتری دارد. در این مطالعه به بر بررسی و تحلیلی رفتار کارآفرینانه دانشجویان دانشکدههای کشاورزی استان کرمان، تمرکز میگردد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانشجویان دوره کارشناسی دانشکده های کشاورزی، دانشگاه های دولتی استان کرمان می¬باشد) 4064 (N=. حجم نمونه مورد نیاز با استفاده از جدول مورگان 351 نفر تعیین گردید که در نهایت به منظور افزایش دقت تعداد 405 نفر از دانشجویان دانشکدههای کشاورزی استان کرمان به روش نمونهگیری طبقهای با انتساب متناسب مورد بررسی قرار گرفتند. ابزار گردآوری پرسشنامهای محقق ساخته بود در این پژوهش برای تعیین روایی (اعتبار) پرسشنامه از اعتبار محتواییو اعتبار سازهبهره برده شد و پایایی آن از طریق محاسبه آلفای کرونباخو پایایی ترکیبی استفاده گردیدند. تجریه و تحلیل داده ها در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی با نرم¬افزارهای SPSSwin 21 و LISREL8.8 انجام شد. نتایج نشان داد که متغیرهای ارزش¬های فرهنگی، شرایط محیطی و ویژگی های روانشناختی رابطه مثبت و معناداری با متغیر نیت کارآفرینانه دارند و در مجموع 86 درصد از تغییرات این متغیر را تبیین می کنند. همچنین این سه متغیر به طور غیر مستقیم از طریق نیت کارافرینانه بر رفتار کارافرینانه نیز اثر مثبت و معناداری نشان دادند. این متغیرها در مجموع 74 درصد از تغییرات رفتار کارافرینانه را تبیین می¬کنند.
- Abstract
- In today's dynamic environment, people need to constantly and continuously identify opportunities, innovation and empowerment for their development. This case is more essential and necessary for students who are considered as workforce and human capital of any country. In this study we focus on evaluating and analyzing the entrepreneurial behavior of students of agricultural colleges in Kerman province. The research population of this study is consisted of all undergraduate students of Agriculture colleges, governmental Universities of Kerman province (N= 4064). Required sample size was determined as 351 individuals using Morgan table, and eventually for enhancing the accuracy a number of 405 college students of Agriculture colleges of Kerman province were studied using a stratified sampling method with proportional assignment. Data collection tool was a researcher-made questionnaire. In this study content validity and structure validity were used to validate the questionnaire and its stability was determined using calculating Cronbach's alpha and combinational stability. Data analysis, both for descriptive and inferential statistics were performed using SPSSwin 21 and LISREL8.8. Software. The results showed that the variables of cultural s, environmental conditions and psychological characteristics had a positive and significant relationship with variable of entrepreneurial intention and totally 86% of the variation of this variable was explained by the mentioned-variables. These three variables indirectly through entrepreneurial intentions showed a significant and positive effect on entrepreneurial behavior. Totally these variables explain 74% of variations of entrepreneurial behavior.