عنوان پایان‌نامه

مدیریت ترازنامه بانکها بااستفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی(GP ) به روش استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (AHP)،(مطالعه موردی :بانک رفاه کار گران )




    محل دفاع
    کتابخانه پردیس قم شماره ثبت: 001472;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 53822
    تاریخ دفاع
    ۱۱ شهریور ۱۳۹۱
    دانشجو
    شجاع رضائی
    استاد راهنما
    غلامرضا جندقی

    مدیریت ترازنامه بانک نیز هم چون سایر اشکال مدیریت به عنوان ضرورتی در دنیای امروزی در بانک ها و مؤسسات مالی بیش از پیش مورد توجه است. در این مطالعه نیز با توجه به این نیاز در سیستم مالی و بانکی کشور، اقدام به بررسی ترازنامه یکی از بانک ها نموده و پس از قرارا دادن اقلام ترازنامه آن در قالب مدل برنامه ریزی آرمانی، عملکرد و در واقع کارآیی مدیریت ترازنامه این بانک با نتایج بدست آمده از مدل مورد مقایسه قرار می گیرد که البته عملکرد قابل قبولی از این مقایسه حاصل می گردد.در واقع ما در جستجوی پاسخ به این سؤال هستیم که؛ آیا می توان با بهره گیری از مدل های کمی، تخصیص بهینه منابع به مصارف در بانک را دنبال کرد با این هدف که در محدوده ریسک متعارف، بازده قابل قبولی را داشت؟ در راستای این مطالعه، تعدادی محدودیت که یا توسط سیستم بانکی ویا به عنوان رویه در بانک مورد مطالعه در نظر بود و نیز اهدافی که از طرف مسؤلین بانک بیشترین اهمیت را دارا بودند در مدل وارد می شوند و نتایج با همین اولویت ها، که در واقع جزء آرمان های بانک می باشند مطابقت داده می شوند.
    Abstract
    In the modern world considered Balance sheet management alike other kind of management as a need for financial institutions and banks. In present research regard as this need in our country financial system revise balance sheet of refah bank, for in action enter mount of balance sheet variable in the Goal Programming, compare reality performance with results of model s output. Results are satisfaction. In fact we will found answer this issue that; can we with using of quantity models, allocate resource to output regard as level of certain risk for acquisition determine return? Because of this issue, enter in model constraints whether from bank or central bank of Iran or objectives that curtained by expert and result adjust with preferences in which Keyword: balance sheet management, goal programming, fuzzy analytical hierarchy process, refah- kargaran bank