عنوان پایان‌نامه

بررسی بازی های تگا مالی و عقلانیت محدود: با نگاهی اجمالی به کاربرد این مباحث در بازارهای مالی



    دانشجو در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "بررسی بازی های تگا مالی و عقلانیت محدود: با نگاهی اجمالی به کاربرد این مباحث در بازارهای مالی" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    علوم اقتصادی
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه دانشکده اقتصاد شماره ثبت: 1449;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 55508
    تاریخ دفاع
    ۲۷ شهریور ۱۳۹۱
    استاد راهنما
    قهرمان عبدلی

    در بین مبحاث مختلف علم اقتصاد، تئوری بازیها یک مبحث جوان محسوب میشود. ولی در این مدت کوتاه دچار تحولات و پیشرف فراوانی شده است. با استفاده از تئوری بازیها دانشمندان سعی در توضیح و تبعین رفتار بازیگران بازی به طور عام و عاملگرهای اقتصادی به طور خاص دارند.مانند علم اقتصاد متعارف فرض اصلی تئوری بازیها وجود عقلانیت کامل و دانش عمومی بودن این عقلانیت است. با به وجود آمدن فرضیات جدید و زیر سوال رفتن عقلانیت کامل در اقتصاد، در تئوری بازیها نیز تحولی بزرگ شکل گرفت. و به مرور عقلانیت کامل جای خود را به عقلانیت محدود داده است. بازیهای تکاملی الگوی رفتاری یک جامعه از بازیکنان را در شرایط عقلانیت محدود بررسی میکند. در این تحقیق در بخش اول این گونه بازیها در شرایط مختلف توضیح داده شده است. و در ادامه به دلیل اهمیت پدیده اعتماد در جامعه و شرایط ایجاد اعتماد در جامعه به بررسی دلایل ایجاد و ثبات اعتماد پرداختهایم. در بخش پایانی این تحقیق با استفاده از بازیهای تکاملی و شرایط موجود در این بازیها یک الگو برای رفتار در بازارهای مالی ارائه شده که با استفاده از این روش میتوان سود بدست آمده در بازار را با توجه به ریسک پذیرفته شده توسط افراد افزایش داد.
    Abstract
    Game theory is a new and open field of research in economics. However, it has grown rapidly for the last decade. Using game theory, researchers, in general, try to understand and predict the player’s behavior. In economics, game theory is used to study strategic decision making of economics’ agents. Traditionally game theorists assume players always act in a perfectly rational way to maximize their wins. However, in practice, human behavior often deviates from this model. New models such as models of deliberation, or different motives in game theory try to explanation this phenomenon. In this research we mainly focus on trust as a factor in evolutionary game theory and we introduce a new method for decision making in finance market. We finally illustrate that, using our proposed method, the sharp Index of profit would increase. Key word: game theory, evolutionary game, trust, finance market, bonded rationality