عنوان پایان‌نامه

پراکسیداسیون لیپیدی در نانو ذرات لیپوزومال تحت شرایط دیا بتیک



    دانشجو در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "پراکسیداسیون لیپیدی در نانو ذرات لیپوزومال تحت شرایط دیا بتیک" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه پردیس کیش شماره ثبت: 1053;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 57915;کتابخانه پردیس کیش شماره ثبت: 1053;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 57915
    تاریخ دفاع
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۱
    دانشجو
    حمزه ملکی
    استاد راهنما
    مهران حبیبی رضائی

    این پروژه بر اساس استفاده ازتأثیر فاکتورهای متفاوتی از قبیل دما? مقادیری از غلظت یون های آهن? خاصیت اسیدی آنتی اکسیدانت ها (بوتیلیت هیدروکسی تولوئن? ویتامین E ? ویتامینC )? غلظت کلسترول بر سرعتی از اکسیداسیون لیپیدهایی و ... در ساختارهای لیپوزومی تشکیل شده از فسفولیپید انجام گرفته است. سرعت اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از میزان تیوباربیتوریک اسید تولید شده محاسبه شده است. ارتباط مستقیمی بین میزان تولید تیوباربیتوریک اسید با میزان غلظت یون های آهن و غلظت لیپید در ساختار های لیپوزومی قابل مشاهده است. نسبت بدست آمده بین میزان پراکسیداسیون و تشکیل ماده واکنشی تیوباربیتوریک اسید نشان می دهد که یون های آهن سبب کاتالیز اکسیداسیون لیپیدی می شوند. سرعت تولید تیوباربیتوریک اسید به شرایظ فیزیکی و شیمیایی محل آزمایش وابسته است. سرعت تولید تیوباربیتوریک را میتوان طبق معادله آرنیوس و تنوع در انرژی فعال سازی بدست آورد که می تواند به علت تنوع در ترکیباتی از مواد خام استفاده شده در آزمایشات و قابلیت های متفاوت در اکسیداسیون است. در افراد دیابتی نسبت به افراد طبیعی ساختار های پروتئین بطورت غیر آنزیمی گلایکولیزیله می شوند. که سبب تولید مولکول فعال اکسیژن می شوند.این مولکول ها عامل شروع کننده اکسیداسیون لیپیدی است. آزمایش دیگر کپسوله شدن لیپوزوم ها ساخته شده از لستین همراه با گلوکز 5/0 مولار در 40 روز می باشد.
    Abstract
    This work project how different factors such as temperature, amount of injected Fe2+, lipid concentration, pH, antioxidants (butylatedhy- droxytoluene (BHT), ?-tocopherol, vitamin C), concentration of cholesterol influenced the lipid oxidation rate of liposomes made from phospholipids. The rate of lipid oxidation was measured by consumption of producted TBA by liposomes in a closed vessel. The rate of producted TBA in liposomes was proportional to the concentration of iron and the lipid concentration in the assay mixture. The relationship between amount of peroxides (PV) and thiobarbituric reactive substances (TBARS) formed showed that Fe iones catalyzed lipid oxidation. The TBA production rate was dependent on physical and chemical qualification in assay environment. The TBA production rate followed Arrhenius kinetics, and the variation in activation energy found (60–87 kJ/moles 6K) might be due to variations in the composition of raw materials used in the experiments and different susceptibility to oxidation. In people with diabetes compared to normal, various cellular and extracellular proteins are more glycated. Glycation producte reactive oxygen species (ROS). ROS start oxidation lipid in cellular. Further examine BSA-encapsulated liposomes were propared with lecithin and together glucose 0.5 molar at 40 days.