عنوان پایان‌نامه

مطالعه رابطه شاخص های بهره وری و توانمند سازها در رتبه بندی واحدهای سازمان به طریق و مقایسه آن با (مطالعه موردی بانک ملی ایران)



    دانشجو در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "مطالعه رابطه شاخص های بهره وری و توانمند سازها در رتبه بندی واحدهای سازمان به طریق و مقایسه آن با (مطالعه موردی بانک ملی ایران)" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    مدیریت صنعتی - تولید
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 57981
    تاریخ دفاع
    ۲۹ شهریور ۱۳۹۱
    دانشجو
    مجتبی ظفری
    استاد راهنما
    عزت اله اصغری زاده

    امروزه منشا اصلی مزیت رقابتی سازمان ها، برخورداری از نیروی انسانی کارآمد و توانا و مشارکتی است و فاصله میان جوامع، از حیث دانایی و نادانی است نه دارایی و ناداری. بنا بر این دانایی و کیفیت منابع و نیروهای انسانی به عنوان مهمترین، با ارزشترین و گرانمایه ترین سرمایه و منبع یک سازمان، نقش عمده ای را در توسعه پایدار جامعه دارند. توانمند سازی کارکنان یکی از ابزارهای موثر برای افزایش بهره وری کارکنان و استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های فردی و گروهی آنها در راستای اهداف سازمانی است. توانمند سازی فرایندی است که در آن از طریق توسعه و گسترش نفوذ و قابلیت افراد و تیم ها به بهبود و بهسازی مستمر عملکرد کمک می شود. به عبارت دیگر توانمند سازی یک راهبرد توسعه و شکوفایی سازمانی است. در این تحقیق با استفاده از ادبیات تحقیق و مرور پیشینه، عوامل موثر بر توانمند سازی کارکنان و همچنین بهره وری شناسایی شده و سپس واحد های مختلف بانک ملی ایران را بر اساس این شاخص ها و با استفاده از تکنیکهای ARGUS و PROMTHEE رتبه بندی نموده و در نهایت وجود ارتباط بین این عوامل را از این طریق مورد سنجش و ارزیابی قرار دادیم. بر اساس نتایج این تحقیق بین عوامل موثر بر توانمندسازی و بهره وری نیروی انسانی در بانک ملی ارتباط معناداری وجود دارد. همچنین این تحقیق مشخص نمود که بین نتایج بدست آمده از دو روش آرجیوس و پرومته، ارتباط معنی داری وجود ندارد و نمی توان همبستگی بین این دو روش را پذیرفت.
    Abstract
    ندارد