عنوان پایان‌نامه

بررسی ابعاد حقوق شعبه حل و فصل اختلافات بستر دریاها و نقش آن در توسعه حقوق بین الملل دریاها (در تئوری و عمل)



    دانشجو در تاریخ ۲۶ تیر ۱۳۹۵ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "بررسی ابعاد حقوق شعبه حل و فصل اختلافات بستر دریاها و نقش آن در توسعه حقوق بین الملل دریاها (در تئوری و عمل)" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    حقوق بین الملل
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه پردیس البرز شماره ثبت: 1040;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 75083;کتابخانه پردیس البرز شماره ثبت: 1040;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 75083
    تاریخ دفاع
    ۲۶ تیر ۱۳۹۵
    دانشجو
    محمد مظاهری
    استاد راهنما
    سیدباقر میرعباسی

    کنوانسیون 1982 حقوق دریاها در ژنو ، فصل جدیدی را در حقوق بین الملل دریاها رقم زد ، بسیاری از کشورها در راستای رسیدن به تعاملی مشترک ، گام های مؤثری برداشتند که در این میان به جرات می توان گفت که سهم بسزایی از این گام های مؤثر متعلق به کشورهای پیشرفته بوده است ، نِماد قابل توجه تعامل مشترک بین کشورهای پیشرفته و کشورهای در حال توسعه ابتداء تشکیل سازمان مقام بین المللی اعماق و بعد از آن تشکیل شعبه اختلافات بستر دریاها بود . پایان نامه حاضر یک تحقیق توصیفی علّی محسوب می شود که ضمن بررسی راهکارهای پیش بینی شده حل و فصل اختلافات در کنوانسیون 1982 حقوق دریاها و تمایز آن ها با یکدیگر ، دیوان بین المللی حقوق دریاها را به تفصیل از لحاظ ساختار سازمانی ، ترکیب و نحوه انتخاب قضات ، صلاحیت های دیوان و آئین دادرسی مورد بررسی قرار می دهد . سازمان مقام بین المللی اعماقی و شعبه اختلافات بستر دریاها نیز هر کدام از لحاظ ساختار سازمانی ، ترکیب و نحوه انتخاب اعضای شورا و یا قضات و سایر موارد مربوطه مرتبط مورد بررسی قرار می گیرند ، در ادامه تنها رای مشورتی تا این زمان که توسط شعبه اختلافات بستر دریاها صادر گردیده است مورد بررسی قرار می گیرد و مستندات مورد اشاره آن در خصوص پاسخ به سؤالات مطرح شده ، بیان می گردند. پس از آن آثار عملکرد شعبه اختلافات بستر دریاها به خصوص رای مشورتی صادره مورخ اوّل فوریه سال 2011 در توسعه حقوق بین الملل دریاها از نظر تئوری و عملی مورد بررسی قرار می گیرد .
    Abstract
    This Thesis at the first wants to make a new source for international Law of the sea, in Persian language. After that it explains some important information about The International Seabed AuthorityOrganization and The seabed disputes chamber. And finally, Thesis tries to assess how The Chamber`s advisor opinion can impress on International Law of The Sea in theory and act, and what they are.