عنوان پایان‌نامه

منزلت بیوگی، با توجه به تفاوتهای جنسینی



    دانشجو در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "منزلت بیوگی، با توجه به تفاوتهای جنسینی" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه دانشکده علوم اجتماعی شماره ثبت: 5058 رس
    تاریخ دفاع
    ۳۱ شهریور ۱۳۹۵
    استاد راهنما
    سهیلا صادقی فسائی

    رساله حاضر با هدف گرفتن درجه کارشناسی ارشد و توسعه و گسترش فهم جامعه شناسی در حوزه خانواده و در خصوص منزلت بیوگی انجام شده است. درک و تصور زنان و مردان بیوه (همسر فوت شده و بیوه طلاق) از بیوگی و مسائل و مشکلات آنان و راه حل هایی که جهت برون رفت از این ضایعه بکار می گیرند، در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.این کار با روش کیفی، رویکرد تماتیک و با تکنیک مصاحبه عمیق نیمه ساخت یافته، صورت گرفته تا با شناسایی نحوه تعاملات و مناسبات کنشگران، فهم جامعه شناسانه ای در جهت اهداف و سوالات تحقیق به دست دهد. برای مقایسه جنسیتی، تم هایی از گفته های زنان و مردان، مربوط به هر مبحث، زیر هم آورده شده است. توسط تحلیل تماتیک که یکی از شیوه های تحلیل داده های کیفی است و اهمیت زیادی در قالب طبقه بندی، شاخص بندی و سنخ بندی دارد، بیوه ها توسط پنج عامل تیپ گذاری و در طول تحقیق با ستاره مشخص گردیده و در بخشی با عنوان سنخ گذاری به آن پرداخته شده است. نگاه عمیق به روایت نمونه ها، منتج به فرضیاتی شده است، که با روش های کمی و تحقیقات بعدی می توان به اثبات و یا رد آن اقدام نمود.
    Abstract
    The treatise presented here has been conducted with the purpose of studying the development of an understanding of sociology in the area of Family in particular the subject of widowhood. A widow and widower’s ( death of the partner or divorce ) understanding and conceptualization of widowhood and the issues and problems surrounding them and the solutions they adopt in order to bypass the issue is considered in this investigation. A qualitative and schematic approach has been adopted in this study in order to recognize the interactions and relations of the kay actors for the purpose of a better sociological understanding. A deep regard to the key actor ( widow and widowers ) is the source to the hypothesis that furthermore can be studied by quantitative methods to be accepted or rejected.