طراحی ظروف غذا خوری باشگاه دانشگاه تهران با در نظر گرفتن عناصر هویتی
- رشته تحصیلی
- طراحی صنعتی
- مقطع تحصیلی
- کارشناسی ارشد
- محل دفاع
- کتابخانه پردیس هنرهای زیبا شماره ثبت: 7711;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 40611;کتابخانه پردیس کیش شماره ثبت: 2480
- تاریخ دفاع
- ۱۱ اسفند ۱۳۸۷
- دانشجو
- ساره السادات زرابادی
- استاد راهنما
- وحید چوپانکاره
- چکیده
- دانشگاه تهران، بزرگترین و معتبرترین دانشگاه ایران می باشد که نماد آموزش عالی و به اصطلاح مادر دانشگاه های ایران است. در طول تاریخ 74 ساله که از تأسیس این دانشگاه می گذرد، بسیاری از عالمان، دانشمندان، هنرمندان، سیاست گذاران، ادیبان و پزشکان مشهور که در داخل و خارج از کشور مشغول به خدمت می باشند، دوران پر افتخار تحصیل خود را در این دانشگاه گذرانده اند. دانشگاه تهران جهت پذیرایی ناهار از دانشجویان و اساتید، رستوران بزرگی را در مکان پردیس مرکزی این دانشگاه دایر نموده است. این رستوران هم چنین در همایش ها و کنفرانس هایی که در داخل دانشگاه برگذار می گردد، وظیفه پذیرایی از مهمانان را برعهده دارد. ظروف غذاخوری، به عنوان مهم ترین اجزای یک رستوران که با مهمانان در ارتباط مستقیم قرار دارند، برای طراحی و بازنگری، موضوع این پروژه گشته اند. زیرا ضرورت دیده شد که در طراحی اجزای این رستوران از عناصر هویتی دانشگاه تهران استفاده شود تا "باشگاه غذاخوری دانشگاه تهران" از دیگر رستوران های شهر و کوچه و بازار متمایز شود و اصل طراحی ظروف بر این مبنا گذارده شد. ضمن اینکه با مشکلاتی که از لحاظ عملکردی و فنی و مواد و روش ساخت در ظروف فعلی مورد استفاده، مشاهده گردید، در این پروژه به رفع این مشکلات نیز پرداخته شده است. در حین انجام پروژه با پرسش نامه هایی که در اختیار مراجعان رستوران دانشگاه تهران قرار گرفت برصحت ضرورت انجام پروژه تأکید گشته و نظرات و پیشنهادهای آنان مورد ارزیابی قرار گرفتند.
- Abstract
- University of Tehran as the symbol of high education is the biggest, most credible and implicitly the "mother" of all universities in Iran. The University of Tehran has got its reputation from the great scholars, artists, politicians and doctors who have been educated in this University during its seventy four-year history and have done the big tasks not only in Iran but in all parts of the world. Tehran University has established a big restaurant in the Central Pardis in order to serve all professors and students in a lunch time. The Central restaurant is also responsible to serve the guests of all internal conferences. The main purpose of this paper is designing of the dinnerware set as the most important element in communicating with customers in any restaurant. This kind of designing is based on the elements of Tehran University’s identity to make the "Tehran University Restaurant Club" distinguishable from the other restaurants. This paper tends to remove all functional and technical problems and deficiencies in dish’s material and fabrication method. In order to run the project, the researcher has used the questionnaire to collect data from the central restaurant’s customers, analyze their comments and verify the validity of the research.