عنوان پایان‌نامه

تأثیر منابع مختلف روغن جیره با دو روش جیره نویسی بر عملکرد تولیدی و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی



    دانشجو در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "تأثیر منابع مختلف روغن جیره با دو روش جیره نویسی بر عملکرد تولیدی و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شماره ثبت: 7029;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 76354;کتابخانه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شماره ثبت: 7029;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 76354
    تاریخ دفاع
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۴
    استاد راهنما
    حسین مروج

    چکیده در تحقیق حاضر اثر منابع مختلف روغن (روغن مصرف قنادی، اسید چرب و روغن سویای خام)، با دو منبع متفاوت تامین کننده فسفر (دی کلسیم فسفات و اسید فسفریک) در دو جنس نر و ماده بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مورد آزمایش قرار گرفت. جیره پایه براساس ذرت و سویا بود که در دوره آغازین، رشد و پایانی به ترتیب با 3، 5 و 7 درصد از منابع مختلف روغن مخلوط شد. نتایج نشان داد که در کل دوره پرورش پرنده‌های تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف روغن و منبع فسفر دی کلسیم فسفات، تفاوت معنی داری از لحاظ میانگین خوراک مصرفی روزانه، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و وزن پایانی نداشتند (05/0

    p). همچنین ترکیبات لاشه پرنده‌های تغذیه شده با منابع مختلف روغن در این روش، تفاوت معنی داری نداشت (05/0

    p). نتایج دوره پرورش رشد پرندگان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف روغن و منبع فسفره اسید فسفریک نشان داد که تفاوت معنی داری از لحاظ میانگین خوراک مصرفی روزانه، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی وجود نداشت (05/0

    Abstract
    Abstract The study was conducted to evaluation the effect of different sources of oils with different origin (Food grade oil,Fatty acids,Crude soybean oil) with two methods of formulation and sex on performance and carcass characteristics of broilers. The basal diet corn and soybean meal were mixed with 3, 5 and 7 % Different levels for starter, grower and finisher periods respectively. The results showed that in the total period, the average daily feed intake, daily gain, feed conversion ratio and final body weight of birds that fed with different sources of oil and di-calcium phosphate phosphorus source, were not significantly different (p>0.05). Although the effect of sex on average daily feed intake, daily gain, feed conversion ratio and final body weight there was a significant difference (p<0.05). The carcass characteristics of birds that fed whit different sources of oils in this formula, were not significantly different (p>0.05). But the effect of sex on carcass weight or percentage of thigh and breast showed a significant difference (p<0.05). The results showed that in the growth period the average daily feed intake, daily gain and feed conversion ratio of birds fed different sources of oils Phosphorus source phosphoric acid, there was no significant difference (p>0.05). A comparison of the two formulas, showed that the effect of oil source × formula for any functional traits and carcass characteristics in growth period was not significant (p>0.05). As well as the average daily feed intake, daily gain and feed conversion ratio of birds fed different sources of oils there was no significant difference (p>0.05). Effect of Formula for Performance and Carcass traits in any of the growth period were not significant (p>0.05). The results showed that in the finisher period the average daily feed intake, daily gain and feed conversion ratio of male birds fed different sources of oils and di-calcium phosphate phosphorus source(levels of calcium and phosphorus, t