عنوان پایان‌نامه

شناسایی چالشهای جانشین پروری در کسب و کارهای خانوادکی (مطالعه موردی: صنعت مواد غذایی در استان تهران)



    دانشجو در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "شناسایی چالشهای جانشین پروری در کسب و کارهای خانوادکی (مطالعه موردی: صنعت مواد غذایی در استان تهران)" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه دانشکده کارآفرینی شماره ثبت: 176;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 51931
    تاریخ دفاع
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۰
    دانشجو
    سحر یزدان فر
    استاد راهنما
    آرین قلی پور

    جانشین¬پروری روندی است که از سه تا شش سال یا بیشتر، بسته به سن کارفرما و سن جانشین گسترش می¬یابد. جانشین¬¬پروری طی چند مرحله رخ می¬دهد. در طول یک دوره زمانی، کارفرما نخستین قدم را برداشته و شروع به آموزش فرزندان خود برای کسب و کار خانوادگی می¬کند. پس از تعیین جانشین، یک برنامه برای انتقال رهبری در کسب و کار خانوادگی ایجاد می¬نماید. اعلام تصمیم به جانشین و اینکه زمان گذار کی رخ خواهد داد، بستگی به خانواده دارد. اعلام اولیه منافعی را در پی خواهد داشت، از جمله (1) اطمینان بخشیدن به کارکنان، تامین کنندگان و مشتریان، (2) به خواهر و برادر زمان می¬دهد که خود را با این تصمیم، انطباق داده و در صورت لزوم، در مورد تصمیمات شغلی جایگزین تصمیم بگیرند و (3) کارآفرین را قادر به برنامه¬ریزی برای دوران بازنشستگی می¬نماید. هدف اساسی، انتقال موفقیت ¬آمیز کسب و کار خانوادگی به نسل بعدی است. برای این کار باید احساس امنیت مالی، امنیت اهداف و برنامه¬های آینده شرکت و احساس امنیت از جانشین خود داشته باشید. درست است که هر کارآفرین و هر کسب ¬و کاری منحصر به فرد است، اما چالشهای در پیش روی کارآفرین، کارفرما و یا مالک کسب ¬و کار در گذار سپردن کسب ¬و کار به جانشین تقریبا شبیه خواهد بود. هدف اصلی پژوهش شناسایی چالشهای جانشین پروری در کسب و کارهای خانوادگی در صنایع مواد غذایی شهر تهران است. روش پژوهش بصورت کیفی و بر اساس نظریه بنیانی یا تئوری بسترزاد بوده و مصاحبه با 12 نفر از مالکان و کارآفرینان در حوزه صنایع موادغذایی صورت گرفته است. جامعه آماری ما مدیران و موسسان صنایع مواد غذایی شهر تهران بوده و این صنعت به دلیل این که کسب و کارهای خانوادگی در آن بیشتر است مد نظر قرار گرفته است.
    Abstract
    Succession process takes three to six years or more and will develop depending on age of the successor and the incumbent. Succession may occur during several stages. During one period, incumbent have taken the first step and begin to educate their children for the family business. After the substitution, he creates a plan for a leadership transition in a family business. The decision to replace and the time of transition depends on the family. Thus, The primary benefits will follow, including (1) ensure employees, suppliers and customers, (2) provide time to their siblings to adjust themselves with the decision, and decided to replace if necessary (3) enable the entrepreneur to plan for retirement planning. The fundamental goal is successful transition business to next-generation of family. It needs a sense of financial security, safety and feels secure from the company's future goals and objectives and the successor. It is true that every entrepreneur and every business is unique, but the challenges facing entrepreneurs, employer or business owner in the transition to a successor will be almost the same. The main objective of the research is to identify the challenges in the succession in family businesses in the food industry in Tehran. A qualitative research method based on Grounded theory and interviews was accomplished with 12 owners and entrepreneurs in the food industry. Our population is Tehran food industry managers and founders because the family businesses in this industry have taken more in to consideration. Keywords: Family Business, Succession, Succession Process