عنوان پایان‌نامه

تجزیه، تحلیل و شناخت اثرات سیاست­های مالی دولت بر کارآفرینی در بخش کشاورزی



    دانشجو در تاریخ ۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "تجزیه، تحلیل و شناخت اثرات سیاست­های مالی دولت بر کارآفرینی در بخش کشاورزی" را دفاع نموده است.


    رشته تحصیلی
    کارآفرینی- سازمانی
    مقطع تحصیلی
    کارشناسی ارشد
    محل دفاع
    کتابخانه دانشکده کارآفرینی شماره ثبت: 155;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 51392
    تاریخ دفاع
    ۰۵ بهمن ۱۳۹۰
    استاد راهنما
    سید مهدی الوانی

    این پایان نامه با ایده ی شناسایی و سنجش تاثیرعوامل پیشبرنده و بازدارنده ی کارآفرینی سازمانی در بانک ملی ایران از سوی محقق انتخاب و نهایتا تصویب گردید. تعاریف متعدد کارآفرینی سازمانی که در مقالات و کتب مختلف و از دیدگاه صاحب‌نظران متعدد ارائه شده، به طور قابل ملاحظه‌ای به هم شباهت دارند. مکنزی و دیکامبو (1986) معتقدند که فعالیت کارآفرینانه سازمانی می‌تواند شامل توسعه یک محصول جدید تا ایجاد یک فرآیند اثربخش باشد. جنیگ و یانگ (1990) کارآفرینی سازمانی را به عنوان فرآیند توسعه محصولات یا بازارهای جدید تعریف می‌کنند. کوراتکو، منتاگنو و هورنسبای (1990) کارآفرینی سازمانی را به عنوان ایجاد کسب و کارهای جدید در درون چارچوب شرکت‌های مادر، توصیف می‌نمایند. مکگرات، بولیند و ونکاتارامن (1992) کارآفرینی سازمانی را به عنوان ابزار شرکت‌ها برای افزایش ثبات اقتصادی شرکت در بلندمدت تعریف می‌نمایند و آریلا (1996) معتقد است که کارآفرینی سازمانی دارای سه بُعد است که عبارتند از نوآوری، توسعه محصولات، خدمات یا فرآیندهای جدید و ریسک‌پذیری. هدف از این تحقیق پاسخ به این سوال است که آیا بانک ملی ایران ویژگی های یک سازمانی که از کارزآفرینی سازمانی حمایت میکند و شرایط اجرای آن را دارد می باشد یا خیر. برای این منظور از مدل ایکولز ونک استفاده گردیده است. روش انجام تحقیق پیمایشی مقطعی است که به منظور گردآوری داده ها درباره ی یک یا چند صفت در یک مقطعی از زمان انجام می شود. برای این منظور پرسشنامه ای طراحی گردیدگردید شامل 52 سوال است که شامل سوالات عمومی و اختصاصی بوده است. این پایان نامه مشتمل بر 5 فصل است که فصل اول شامل بیان مسئله، فصل دوم مبانی نظری و بررسی پیشینه ی تحقیق، فصل سوم روش شناسی تحقیق، فصل چهارم تجزیه تحلیل داده ها و فصل پنجم نتیجه گیری می باشد. فصل اول شامل بیان مسئله، ضرورت و اهمیت پژوهش، تعریف نظری و عملیاتی پژوهش، تعریف مفاهیم، محدودیت ها و ... است. در فصل دوم بیشتر به معرفی پیشینه ی پژوهش های انجالم شده و روال تاریخی توسعه ی کارآفرینی سازمانی اشاره شده و دیدگاه های صاحب نظران در این رشته بیان گردیده است. فصل سوم روش شناسی تحقیق است که شامل بیان روش تحقیق، روش گردآوری داده ها، روش نمونه گیری، جامعه ی آماری، حجم نمونه، روایی و پایایی تحقیق و ... است. روش تحقیق در این تحقیق از نوع توصیفی و از نوع همبستگی می باشدو روش جمع آوری داده ها میدانی- کتابخانه ای می باشد. در فصل چهارم به برسی نتایج بدست آمده با استفاده از جهت تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله ی نرم افزار spss پرداخته ایم. مهمترین هدف انجام این تحقیق بررسی میزان عوامل پیشبرنده و بازدارنده ی کارآفرینی سازمانی در ادارات بانک ملی ایران واقع در تهران می باشد. در پایان با استفاده از نتایج حاصله پیشنهادات لازم به منظور بهبود کارآفرینی سازمانی در بانک ملی ایران ارائه گردیده است. لغات کلیدی: کارآفرینی سازمانی، عوامل پیشبرنده، عوامل بازدارنده، بانک ملی.
    Abstract
    This thesis with intention "Identification and assessment of promoter and inhibiting factors influence of corporate entrepreneurship in Bank Melli Iran" by researcher finally approved. Diffrentdefination of corporate entrepreneurship become representin article and different books, they are similarity each other. Marknez and dicambo (1986) believe that active corporate entrepreneurship can consist of develop of new product until make of effective process. Purpose of this research is answer to this question that do melli bank of iran have characters one organization that protect of organizational entrepreneurship. This thesis consist of 5 chapter. That first chapter consist of statement problems. Second chaptr consist of evaluation background search. Three chapter consist of methodology search. Four chapter consist of analysis data and five chapter consist of conclusions. Keywords: organizational entrepreneurship, promoter factors, inhibiting factors, melly bank