عنوان پایان‌نامه

تاثیر نوسازی بر ایجاد شکاف اقتصادی در دوران سازندگی



    دانشجو در تاریخ ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ، به راهنمایی ، پایان نامه با عنوان "تاثیر نوسازی بر ایجاد شکاف اقتصادی در دوران سازندگی" را دفاع نموده است.


    محل دفاع
    کتابخانه دانشکده حقوق و علوم سیاسی شماره ثبت: LP2874;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 50833
    تاریخ دفاع
    ۰۲ خرداد ۱۳۹۰
    استاد راهنما
    عباس مصلی نژاد

    به طور کلی این پژوهش به بررسی تاثیر نوسازی بر ایجاد شکاف اقتصادی در دوران سازندگی میپردازد. در ادامه به دنبال یافتن پاسخ به این سؤال اصلی که چه عواملی در برنامههای نوسازی دوران سازندگی منجر به بروز شکاف اقتصادی گردید با تاکید بر رویکردهای توسعه و نوسازی در داخل ایران مخصوصاً رویکرد غنینژاد و عظیمی میپردازیم. در فصل اول به کلیات و مبانی نظری پژوهش و سپس در فصل دوم به بررسی رابطه شکاف اقتصادی ونوسازی میپردازیم . در راستای بررسی رابطه شکاف و نوسازی به طرح بعضی مباحث مانند خاستگاهها وعلل نوسازی در ایران ، پروسه نوسازی در ایران عوامل مؤثر بر اولویت دادن برنامههای نوسازی و توسعه اقتصادی در دوران مطالعه،پیامدهای اجرایی برنامههای نوسازی و توسعه در این دوران پرداخته میشود . فصل سوم پژوهش شامل تجزیه و تحلیل فرضیات پژوهش ( نسبت سنجی توازن بین بالاترین دهک اقتصادی و پائینترین دهک اقتصادی، تاثیر کمبود کالاهای مصرفی بر افزایش تولید و تاثیر نیازهای ناشی از کمبود سرمایه به تشویق در امر سرمایهگذاری) میشود. فصل چهارم جمعبندی و نتیجهگیری ،انتقادات ، راهکارها و پیشنهادات را در بر میگیرد.
    Abstract
    This projected shows relationship between modernization and economic tracs then replys to major Question modernization programs period of Hashehi that result to economi c tracs regarded to GHaninejad and AZimi T heories. Chapter1 : shows development and modernizati on of theories Chapter2: shows relation ships of modernization and economi c tracs Chapter3: shows analizes of modernization and development presuppsions. Chapter4: shows conclusions and solutions and critics.