شناسایی مولفه های تکنولوژی اثرگذار بر کیفیت رقابتی در صنایع لبنی - مطالعه موردی شرکت فرآورده های لبنی و پروتئینی سحر (روزانه)
- رشته تحصیلی
- مدیریت کارآفرینی-کسب و کار جدید
- مقطع تحصیلی
- کارشناسی ارشد
- محل دفاع
- کتابخانه دانشکده کارآفرینی شماره ثبت: 281;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 53547
- تاریخ دفاع
- ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰
- دانشجو
- انسیه محمدی دانیالی
- استاد راهنما
- سیدرضا حجازی
- چکیده
- تحقیق حاضر ، با نگاهی نظام مند به توسعه کارآفرینی در چارچوب فرصت های نوآورانه در صنعت بر آن است تا با برقراری ارتباط منطقی بین یک مطالعه کمی و کیفی، مولفه های تکنولوژی اثرگذار بر کیفیت رقابتی را بر اساس چارچوب ارائه شده در مدل تشخیص تکنولوژی Captech در جامعه مورد مطالعه( شرکت فرآورده های لبنی و پروتئینی سحر) شناسایی کند. همچنین در این مقاله با مشخص نمودن درجه اهمیت هر یک از پارامترها شکاف تکنولوژی شناسایی به عنوان فرصت های کارافرینانه از منظر جایگاه تکنولوژیکی مورد ارزیابی قرار می گیرد. تبیین،توصیفوتحلیلنتایجآزمونهایآماریومطالعهکیفی نشانمیدهدکه کلیه پارامترهای تکنولوژی ارائه شده در مدل Captech بر کیفیت رقابتی جامعه مورد نظر موثر بوده و دارای اولویت متفاوت هستند. کلید واژه ها : تکنولوژی/ مدل ارزیابی Captech/ کیفیت رقابتی/ شرکت فرآورده های لبنی و پروتئینی سحر
- Abstract
- This study, considering a systematic perspective of innovation opportunities as a part of entrepreneurial development within industry ,has intended to identify the Technology parameters of Captech model affected competitive quality in the case study(sahar Dairy Company ). based on statistic procedure and quantitative datas the identified parameters have been rated and according to the extracted priorities have been utilized as technological intreperural opportunities respectively. To this end the quality factor of competitive advantage was influenced by all captech technology parameters with different ranks. Keywords: Technology, Captech Model, Competitive Quality, Sahar Dairy Company,