جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۳ مورد از کل ۳ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آنپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذاییدکتری تخصصی PhDزهرا امیرشقاقیکرامت اله رضائی تیره شبانکاره۱۱ تیر ۱۳۹۶
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیرانپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذاییدکتری تخصصی PhDحسین کزازیفرامرز خدائیان چگنی۳۰ بهمن ۱۳۹۵
بررسی فعالیت زیست ی پپتیدهای مشتق شده از پروتئین بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) توسط پروتئازهای مختلفپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیعلوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی - علوم مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمژگان میرزاپورکرامت اله رضائی تیره شبانکاره۰۳ آذر ۱۳۹۴