بهینه سازی مصرف آب با استفاده از فرآیند پنیچ آبی
- رشته تحصیلی
- مهندسی سیستم های انرژی - انرژی و میط زیست
- مقطع تحصیلی
- کارشناسی ارشد
- محل دفاع
- کتابخانه پردیس البرز شماره ثبت: 1395;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 80803;کتابخانه پردیس البرز شماره ثبت: 1395;کتابخانه مرکزی -تالار اطلاع رسانی شماره ثبت: 80803
- تاریخ دفاع
- ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
- دانشجو
- آرزو شفیع خانی
- استاد راهنما
- غلامرضا نبی بیدهندی
- چکیده
- در این پایان نامه الگوریتم کامل تحلیل بهینه سازی مصرف آب با استفاده از تکنولوژی پینچ آبی ارایه شده است. اکثر مطالعات نشان داده شده در ادبیات فنی بر استفاده از روش وانگ و اسمیت به صورت گرافیک کاربردی اذعان دارد، که محدودیت در تعداد عملیات های ورودی همواره جز لاینفک این روش ها محسوب می شود. بنابراین، در این تحقیق سعی شده است ضمن تهیه الگوریتم رایانه ای و صحت سنجی برخی از نتایج حاصل با پاسخ های در دسترس محققان پیشین، قابلیت های روش وانگ و اسمیت برای تعداد عملیات نامحدود توسعه و ارتقا داده شود. در این راستا به عنوان مطالعه ی موردی دو آلاینده کدورت و جامدات محلول در آب مد نظر قرار گرفته است. نتایج حاکی از آن است با بهره گیری از روش پینچ آبی برای آلاینده کدورت و جامدات محلول در آب به ترتیب 7.3% و 8.5% کاهش در میزان آب مورد استفاده در مقایسه با آب خام مصرفی مشاهده شده است. همچنین پیرامون مطالعه پارامتریک، با در نظر گرفتن یک واحد مفروض با ده عملیات، مشاهده شد که با تغییر یکی از عوامل موثر و ثابت ماندن دیگر پارامترها، تاثیر تغییرات غلظت خروجی بیشتر از تغییرات شدت جریان و غلظت ورودی است. نتایج این تحقیق می تواند به صورت کاربردی در پالایشگاهها و کلیه مراکزی که مصرف آب همواره یکی از نیازهای اساسی آن بشمار می رود، مورد استفاده واقع گردد.
- Abstract
- Given that less than 1% of the world's water is potable, we have discussed the importance of minimizing water consumption. In this paper, a computational process was presented for optimizing the water consumption using pinch technology. In this regard, in addition to preparing a computer algorithm based on presented formulation, the results were verified compared with those of existing in the literature. The contaminant of total dissolved solid (TDS) in water was considered as a case study. The results showed that, in the use of water pinch method, the reduction of 8.5% was observed in the used water compared to raw water. Also, with considering an assumed unit including ten operations, a parametric study was presented for observing the effects of flow rate, inlet and outlet concentration. The effect of outlet concentration was more than of other two parameters. The results can be practically used in the refineries and all centers that water consumption is always one of the basic needs. Key words: minimization, water pinch method, flow rate, concentration, water consumption