جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۳۹ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
مقایسه اثر استفاده از کنجاله و کنستانتره پروتئینی کانولا و تعیین بهترین سطح استفاده از پروبیوتیک باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور جایگزینی نسبی با پودر ماهی در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی در میگوی پاسفید غربی ( Littopenaeus vannamei)پردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDسیده لاله موسویمهرداد فرهنگی۲۸ شهریور ۱۳۹۶
مطالعه برخی شاخص های فیزیولوژیکی رشد و کیفیت پس از برداشت گل رز رقم Angelina تحت تاثیر پوتریسین، اسید سالیسیلیک و CC فاکتورپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDابوالفضل اصغری مرجانلومصباح بابالار, محسن کافی۲۸ شهریور ۱۳۹۶
بررسی فرآیند آماده سازی (سورتینگ) بر هدر رفت پس از برداشت محصول پرتقال (رقم تامسون ناول)پردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDمحمدحسین رزاقیسیامک کلانتری۰۴ مرداد ۱۳۹۶
تکوین دستگاه گوارش ، اسکلت سر و الگوی رشد گونه سیم معمولی (Abramis brama) در دوران اولیه توسعهپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDمحمدرضا صحرائیانسهیل ایگدری۱۵ اسفند ۱۳۹۵
تاثیر تغذیه سیلیسیم و کاربرد سالیسیلیک اسید بر شاخص های کیفیت و پیری گل ژربراپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDبهزاد ادریسیمصباح بابالار۲۷ بهمن ۱۳۹۵
بررسی اثر متقابل مکمل نوکلئوتیدی و پروبیوتیک Pediococcus acidialactici جیره غذایی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )پردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDمحمود قبادیعلیرضا میرواقفی۲۴ بهمن ۱۳۹۵
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های رشد، سیستم ایمنی مولدین و بهبود کارایی زیستی نتاج آنها در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorynchus mykissپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDاحمد طهماسبی کهیانیعلیرضا میرواقفی۲۴ بهمن ۱۳۹۵
مطالعه تغییرات موفولوژیک، فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و بیان برخی از ژن های مرتبط با پدیده فوق رسیدگی در تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus Borodin , ۱۸۹۷پردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDغفار ابراهیمیباقر مجازی امیری۰۵ بهمن ۱۳۹۵
اثر محلول پاشی آهن و سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی آلو رقم خاکی Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluotپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیدانشکده علوم ومهندسی کشاورزیمهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیکارشناسی ارشدطه رنجبرمالی درهمحمدعلی عسگری سرچشمه۱۷ مهر ۱۳۹۵
تعیین شاخص های رسیدن ، فرازگرایی و ماندگاری برخی از توده های دستنبوی بومی ایرانپردیس کشاورزی‌ ومنابع طبیعیباغبانی‌مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی گرایش فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانیدکتری تخصصی PhDمحسن حاتمیسیامک کلانتری, فروزنده سلطانی صالح آبادی۲۴ شهریور ۱۳۹۵