جستجو در پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۴ مورد.
عنوان پایان‌نامهپردیس/دانشکدهدانشکده / گروهرشته تحصیلیمقطع تحصیلیوضعیت پایان نامهدانشجواستاد راهنماتاریخ دفاع
 
مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاءدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDمحمدرضا رضائی گلستانیعلی میثاقی, علی خنجری۰۲ مهر ۱۳۹۶
مطالعه اثرفیلمهای بر پایه کیتوزان و جدایه های پروتئین آب پنیر حاوی غلظت های مختلف اسانس سیر واسانس نانو کپسوله سیر بر خصوصیات کالباس بسته بندی شده در خلا و الگوی رشد کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ Aدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDنرجس چراغیافشین آخوندزاده بستی, علی خنجری۳۰ بهمن ۱۳۹۵
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاودامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDنسیم شاویسیافشین آخوندزاده بستی, علی خنجری۳۰ آذر ۱۳۹۵
اندازه گیری میزان نیترات و بررسی عوامل موثر بر میزان آن در سبزیجات اقتصادی و پر تولید در منطقه جیرفتدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDحسین دوماریابوالفضل کامکار۲۷ تیر ۱۳۹۵
تاثیر اسانس سیر Allium sativum L نانو کپسوله بر روی رشد و میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ اشرشیاکلی O۱۵۷, H۷دامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکترای تخصصیعلی ذبیحی محمودآبادیافشین آخوندزاده بستی, قاسم عموعابدینی۲۰ بهمن ۱۳۹۴
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDابراهیم مولایی اقاییافشین آخوندزاده بستی, ابوالفضل کامکار۰۸ مهر ۱۳۹۴
اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیکدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکترای تخصصیبهشاد نوع دوستقاسم عموعابدینی, نگین نوری۳۱ شهریور ۱۳۹۴
مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغدامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDهادی پورجعفرنگین نوری, حسن گندمی نصرآبادی۱۵ تیر ۱۳۹۴
تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ در اشرشیاکلی O۱۵۷:H۷دامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکترای تخصصیمهدی طاهریعلی میثاقی, افشین آخوندزاده بستی۳۰ خرداد ۱۳۹۴
تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora boiss,essential oil نانولیپوزومی بر رشد و بیان ژنی شیگاتوکسین ۲ اشرشیاکولای O۱۵۷:H۷دامپزشکی‌بهداشت‌ و کنترل‌ مواد غذاییبهداشت مواد غذاییدکتری تخصصی PhDسید امین خطیبیعلی میثاقی۲۵ اسفند ۱۳۹۳