آگهی مزایده داروخانه بیمارستان دام‌های کوچک دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۹ کد : ۹۹۴۵ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

" آگهی مزایده مرحله دوم"

دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در نظر دارد داروخانه بیمارستان دام‌های کوچک خود را به صورت اجاره از طریق مزایده واگذار نماید.
در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۱۹/‏۰۸/‏۱۳۹۸‬ لغایت ۲۱/‏۰۸/‏۱۳۹۸ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) برای آگاهی از جزئیات اطلاعات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به نشانی: میدان انقلاب - خیابان ۱۶ آذر - سازمان مرکزی دانشگاه تهران - اداره اموال، مراجعه و برای بازدید محل به نشانی: خیابان آزادی، خیابان دکتر قریب، درب ورودی دانشکده دامپزشکی مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲ تماس حاصل نمائید.