به ریاست رئیس دانشگاه تهران در تایلند

سی و چهارمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه دانشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه برگزار شد

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۹۹۳۵ اخبار اخبار برگزیده
سی و چهارمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه دانشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه به ریاست دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ۱۹ آبان ۱۳۹۸ در تایلند آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت بین‌الملل، نشست‌های کشوری و کمیته‌های تخصصی کنفرانس اتحادیه تا تاریخ ۲۳ آبان با ارائه مقاله از سوی نمایندگان دانشگاه‌های عضو ادامه خواهد داشت.
در سایر نشست‌های تخصصی اتحادیه، دکتر محمدباقر قهرمانی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر سیروس زمانی، معاون دفتر ریاست و روابط عمومی و دکتر محمد شکرچی‌زاده، رئیس آیسته و عضو هیأت علمی پردیس دانشکده‌های فنی با ارائه مقاله و سخنرانی حضور دارند.