آگهی مزایده محل فروش پوشاک ورزشی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۹۹۲۶ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

آگهی مزایده

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران در نظر دارد محل فروش پوشاک ورزشی خود را به صورت اجاره از طریق مزایده واگذار نماید.
در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۱۹/‏۰۸/‏۱۳۹۸‬ لغایت ۲۶/‏۰۸/‏۱۳۹۸ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) برای آگاهی از جزئیات اطلاعات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به نشانی: میدان انقلاب - خیابان ۱۶ آذر - سازمان مرکزی دانشگاه تهران - اداره اموال، مراجعه و برای بازدید محل به دانشکده تربیت بدنی واقع در: خیابان امیرآباد شمالی، روبه‌روی کوی دانشگاه، مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲ و ۶۱۱۱۸۹۲۶ تماس حاصل نمائید.