اطلاعیه برگزاری نمایشگاه کسب و کار دانش‌آموختگان دانشگاه تهران

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۲ کد : ۹۸۷۹ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

بر اساس اطلاعیه اداره دانش آموختگان دانشگاه تهران، نمایشگاه کسب و کار دانش آموختگان دانشگاه تهران در تاریخ‌های ۵ و ۶ آذرماه در پردیس مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. از کارآفرینان، مدیران عامل و صاحبان محترم مشاغل که دانش‌آموخته دانشگاه تهران هستند دعوت به عمل می‌آید تا برای معرفی شرکت‌های خود، محصولات و خدمات آنها و جذب نیروهای متخصص در این نمایشگاه شرکت نمایند. هزینه هر غرفه ۶ متری در نمایشگاه ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و هر کانتر ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال می‌باشد.
علاقه‌مندان جهت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و نحوه دریافت غرفه و کانتر در نمایشگاه مذکور، می‌توانند با کانون دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی دانشگاه با شماره تلفن ۸۶۰۹۳۶۲۱ تماس حاصل فرمایند.