عضو هیأت علمی دانشگاه تهران سردبیر مجله انجمن ریاضی ایران شد

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۵ کد : ۹۷۷۸ اخبار
دکتر مجید سلیمانی دامنه، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، به‌عنوان سردبیر مجله انجمن ریاضی ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس علوم، دکتر مجید سلیمانی دامنه، عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر و معاون پژوهشی پردیس علوم، با رأی اعضای هیأت تحریریه مجله انجمن ریاضی ایران از سپتامبر ۲۰۱۹ تا سپتامبر ۲۰۲۲ برای یک دوره سه ساله به‌عنوان سردبیر این مجله انتخاب شد.
مجله انجمن ریاضی ایران از قدیمی‌ترین مجلات ریاضی کشور است که از سال ۱۹۷۴ میلادی به زبان انگلیسی منتشر می‌شود. این مجله در حال حاضر توسط انتشارات معتبر Springer منتشر و دارای نمایه JCR است.