حمایت از ۸۸ دانشجوی دانشگاه از محل صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۵ کد : ۹۷۲۹ اخبار
صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران، ۸۸ دانشجو را تحت حمایت قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از بنیاد حامیان دانشگاه، در مرداد و شهریور سال ۱۳۹۸، از محل سود صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران، ۸۸ دانشجوی متقاضی دانشگاه مورد حمایت قرار گرفتند.
صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران با مدیریت اجرایی بنیاد حامیان دانشگاه تهران در مرداد و شهریور ماه سال ۱۳۹۸ سودی معادل ۵۸ میلیون و ۶۶۴ هزار تومان داشته است که حامیان و دوست‌داران دانشگاه با حمایت‌های مالی بی‌دریغ خود، آن را فراهم آوردند.
کمک پرداختی به دانشجویان از محل سود صندوق در ماه‌های مرداد و شهریور سال ۱۳۹۸، مبلغ ۵۴ میلیون ۸۰۰ هزار تومان بود که به شرح ذیل تخصیص یافته است:
۱. پرداخت بورسیه تحصیلی سه ماهه به ۸۴ نفر از دانشجویان برتر دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی، جمعاً به مبلغ ۵۰ میلیون ۴۰۰ هزار تومان.
۲. حمایت از ۴ دانشجوی متقاضی دانشگاه با معرفی از سوی واحدهای دانشگاه جمعاً به مبلغ ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان.
خیرین برای کمک به صندوق نیکوکاری می‌توانند مبالغ کمک خود را به شماره حساب ۸۳۹۲۹۰۶۳۵۹ نزد بانک ملت شعبه دانشگاه تهران واریز کنند.