بخش اول گزارش هیأت ویژه ملی سیلاب‌ها منتشر شد

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۷ کد : ۹۷۱۴ اخبار اخبار برگزیده
بخش اول گزارش هیأت ویژه ملی سیلاب‌ها، با عنوان «روایت سیلاب‌های ۹۸-۱۳۹۷ – تشریح رخداد» منتشر شد.
بخش اول گزارش هیأت ویژه ملی سیلاب‌ها منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها، امروز در گفت‌وگویی با اصحاب رسانه از انتشار بخش اول گزارش ملی سیلاب‌ها با عنوان «روایت سیلاب‌های ۹۸-۱۳۹۷ –تشریح رخداد» خبر داد. مشروح این گزارش که امروز برای ریاست محترم جمهور هم ارسال شده است، برای نخستین‌بار از طریق سایت دانشگاه تهران منتشر می‌شود.

برای دریافت متن کامل گزارش اینجا کلیک کنید.

خبر مرتبط:
رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها خبر داد؛ بخش نخست گزارش ملی سیلاب به رئیس جمهور ارائه شد / گزارش نهایی تا دو ماه دیگر