برگزاری کنگره طب حیوانات همراه در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۹۶۴۰ اخبار
کنگره طب حیوانات همراه، با همکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و جامعه دامپزشکان ایران برگزار شد.
برگزاری کنگره طب حیوانات همراه در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده دامپزشکی، کنگره طب حیوانات همراه با حضور مسئولان سازمان دامپزشکی کشور، استادان، دانشجویان و محققان این عرصه و با ایراد سخنرانی و ارائه مقاله‌های علمی تخصصی، جهت بررسی روند رو به رشد طب حیوانات همراه، ۱۱ تا ۱۳ مهر ۱۳۹۸ در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد.
در مجموع ۳۹۴ مقاله تخصصی به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که این مقالات در ۲۰ نشست تخصصی به صورت سخنرانی و ۴ دوره زمانی به صورت پوستر ارائه شدند و بیش از ۲۰ سخنرانی کلیدی توسط استادان بنام مرتبط با این حوزه برگزار شد.
از مهمترین نوآوری‌های این کنگره می‌توان به برگزاری نشست‌های تخصصی خطاهای رایج در طب دامپزشکی حیوانات کوچک و کارآفرینی در دامپزشکی، هم‌چنین نشست تخصصی بیماری‌های قلبی حیوانات کوچک، بیهوشی در حیوانات همراه، جراحی اعصاب در حیوانات کوچک و جراحی و ارتوپدی در دام‌های کوچک اشاره کرد که با استقبال قابل توجهی همراه بودند.