برگزاری سمینار نگارش و انتشار مقالات علمی در مجلات بین‌المللی در دانشگاه تهران

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۲ کد : ۹۵۵۹ اخبار
سمینار نگارش و انتشار مقالات علمی در مجلات بین‌المللی: اشتباهات رایج، چالش‌ها و راهکارها در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس هنرهای زیبا، با توجه به گسترش مجلات علمی و بستر رشد و تکامل مقاله نویسی و تمایل محققان، دانشجویان به فهمیدن مطالبی تقریباً مختصر اما در محدوده خاص با روش علمی و نتایج قابل استناد، قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران، سمینار نگارش و انتشار مقالات علمی در مجلات بین‌المللی را با تاکید بر «اشتباهات رایج، چالش‌ها و راهکارها» برگزار می‌کند.
سمینار نگارش و انتشار مقالات علمی در مجلات بین‌المللی، با تدریس دکتر حمید منتظری، استادیار دانشگاه صنعتی آیندهوون هلند و پژوهشگر دانشگاه لوون بلژیک، چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۸ در تالار شهید آوینی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، از ساعت ۱۴ تا ۱۷ برگزار می‌شود. این سمینار رایگان بوده و شرکت برای عموم در آن آزاد است.