برگزاری انتخابات الکترونیک میان دوره‌ای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۹۵۰۸ اخبار
انتخابات الکترونیک میان دوره‌ای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، ۲۹ مهر ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، با توجه به برگزاری انتخابات الکترونیک میان دوره‌ای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، آن دسته از انجمن‌هایی که در انتخابات اردیبهشت ماه شرکت نکرده یا حد نصاب لازم را کسب نکرده‌اند، می‌توانند در این دوره از انتخابات شرکت کنند.
دانشجویان متقاضی واجد شرایط می‌توانند برای ثبت‌نام کاندیداتوری تا ۱۷ مهر ماه به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده / پردیس‌ مراجعه کنند.
انتخابات الکترونیک میان دوره‌ای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، در سامانه https://vote.ut.ac.ir انجام خواهد شد.

آئین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.