اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان معرفی شده بر اساس آئین‌نامه انتقال فرزندان اعضای هیأت علمی - آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۴ کد : ۹۴۸۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران درخصوص ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان معرفی شده بر اساس آئین‌نامه انتقال فرزندان اعضای هیأت علمی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته‌شدگان مذکور به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت‌نام غیر‌حضوری و حضوری به شرح ذیل اعلام می‌گردد: لازم است پذیرفته‌شدگان محترم ضمن مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

ثبت‌نام غیر حضوری روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ و ثبت‌نام حضوری در همان روز در محل پردیس / دانشکده مربوط می‌باشد.

اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران