انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۷ کد : ۹۳۹۰ اخبار
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، این تفاهم‌نامه همکاری آموزشی - پژوهشی و درمانی، ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ بین رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و مدیر کل دفتر بهداشت و درمان سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور به‌عنوان معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک در زمینه اجرای طرح‌های پژوهشی، تألیف و ترجمه، استفاده از توانمندی‌های پژوهشگران دو طرف و نیز بهره‌گیری از خدمات سلامت روان مورد نیاز طبق تعرفه‌های دولتی (روان‌شناسی و روان‌پزشکی) و … فراهم شده است.