افتخارآفرینی دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه تهران در بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی کشور

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۱ کد : ۹۳۳۶ اخبار
دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه تهران، در بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی کشور افتخارآفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس دانشکده‌های فنی، بر اساس اعلام رسمی سازمان سنجش آموزش کشور در سایت المپیاد دانشجویی، دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی پردیس دانشکده‌های فنی توانستند در المپیاد نهایی دانشجویی کشور که مرداد ۱۳۹۸ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، در رشته مهندسی شیمی رتبه‌های اول، سوم، پنجم و ششم را کسب کنند.
هم‌چنین این دانشجویان در آزمون قطب تهران که اردیبهشت ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شده بود نیز توانستند همین رتبه‌ها را از آن خود کنند که کسب این موفقیت در سابقه برگزاری المپیاد مهندسی شیمی کشور یک رکورد بی‌نظیر و از افتخارات قطب تهران محسوب می‌شود.

اسامی دانشجویان برگزیده به شرح زیر است:
- فربد آل عزیز - نفر اول
- غزاله مظفری - نفر سوم