برگزاری آزمون سامفا در دانشگاه تهران

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ کد : ۹۳۳۴ اخبار
پنجمین دوره آزمون سامفا، در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.
برگزاری آزمون سامفا در دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، پنجمین دوره آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا)، ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.
این آزمون که با نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود، مهارت‌های زبان‌آموزان در چهار بخش شنیداری، خواندن، نوشتاری و گفتاری سنجیده می‌شود. این آزمون به طور همزمان در دو شهر و سه کشور دیگر نیز برگزار شد.