بازدید هیأت کشور سوریه از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۴ کد : ۹۳۲۲ اخبار
هیأت کشور سوریه از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، بازدید و با مسئولان این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده دامپزشکی، هیأت ۱۱ نفره از اعضای سندیکای دامپزشکی، نمایندگان مجلس، صنعت داروسازی و مدیران ارشد امور دامپزشکی کشور سوریه، ۹ شهریور ۱۳۹۸ ضمن بازدید از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با مسئولان این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار هر دو طرف خواستار همکاری دوجانبه در زمینه علمی پژوهشی و اجرایی رشته دامپزشکی شدند و در پایان مقرر شد، در آینده نزدیک با انعقاد تفاهم‌نامه در زمینه‌های مورد بحث همکاری دو جانبه صورت پذیرد. هم‌چنین هیأت سوری از بخش‌های مختلف دانشکده دامپزشکی و مؤسسه پژوهشی امین آباد بازدید کردند.