آگهی مزایده بوفه و سالن غذاخوری مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۷ کد : ۹۱۱۸ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران در نظر دارد بوفه و سالن غذاخوری خود را به صورت اجاره به مدت یک سال از طریق مزایده واگذار نماید.

در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۲۶/‏۰۵/‏۱۳۹۸‬ لغایت ۳۰/‏۰۵/‏۱۳۹۸‬ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) برای اطلاع از جزئیات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به اداره اموال دانشگاه به نشانی: میدان انقلاب - خیابان ۱۶ آذر - سازمان مرکزی دانشگاه تهران و برای بازدید به نشانی: خیابان ولی عصر - بالاتر از پارک وی - ایستگاه پسیان مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۱۱۱۳۲۷۲ اداره اموال دانشگاه تماس حاصل نمائید.