پیام تسلیت هیأت رئیسه دانشگاه تهران به مناسبت درگذشت دکتر فاطمه اسلام‌‌مسلک، عضو هیأت علمی پردیس هنرهای زیبا

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۷ کد : ۹۱۱۷ اخبار
دکتر فاطمه اسلام‌‌مسلک، عضو هیأت‌علمی دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران درگذشت.

با تأسف و تأثر فراوان، خبر درگذشت دکتر فاطمه اسلام‌‌مسلک، عضو هیأت‌علمی دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران دریافت شد.
هیأت‌رئیسه دانشگاه تهران ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این عضو هیأت‌علمی را به خانواده سوگوار ایشان، همکاران دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی را برای آن مرحومه و تندرستی و شکیبایی برای بازماندگان از درگاه خداوند منان خواستار است.

هیأت رئیسه دانشگاه تهران